Ana SayfaÜnlülerReyhan Cansu diplomalı leydi çıktı

İlgili Postlar

Reyhan Cansu diplomalı leydi çıktı

Reyhan Cansu diplomalı leydi çıktı… Ünlü şarkıcı Reyhan Cansu, diplomalı leydi çıktı. Sahnelerin güçlü sesi meğer bir leydiymiş. Detaylar haberimizde…

Reyhan Cansu Oyunculuğa Göz Kırptı!

Reyhan Cansu sahnede fırtınalar estirdi

“Kumanda” isimli şarkısıyla beğeni toplayan, güzelliğiyle de dillerde dolaşan usta yorumcu Reyhan Cansu, yeni şarkısı için çalışmalarına başladı. Farklı özellikleriyle sevenlerini devamlı şaşırtan ve yetenekleriyle her gün hayran kitlesini çoğaltan Reyhan Cansu, bu sefer leydi olduğunu açıkladı.

Reyhan Cansu kimdir?

Reyhan Cansu diplomalı leydi çıktı

Sahnelerin başarılı ismi Reyhan Cansu ,İngiltere’de “CENTRAL SCHOOL OF ENGLISH” bünyesinde eğitim almış bir diplomalı leydi çıktı. Sahnedeki estetiğini ve zarafetini çocuk yaşlardaki bale çalışmaları yanında, İngilterede eğitimini aldığı Leydi olma dersleri sayesinde edindiğini dile getirdi.

Reyhan Cansu’dan çarpıcı açıklama

Sevilen sanatçı Reyhan Cansu “Ben sahneye çıkmadan önce her türlü eğitimden geçtim, sevenlerimiz bizi örnek alıyor. Sahnede ve özel yaşantımızdaki her şey bir süre sonra izleyiciye sirayet ediyor. İnanın sahnede olanların kavgaları toplumu hırçın yaptı, sahnede ne kadar çok leydi kıvamında sanatçı olursa sokakta gençlik o kadar leydi olur” dedi.

Ünlü şarkıcı Reyhan Cansu, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada oyunculuğa yeşil ışık yakmış, “İş olsun ben yorulmam sahneyi de oyunculuğu da bir arada yürütürüm, kendime güveniyorum. Bana uygun bir senaryoya evet diyeceğim, hem şarkıcılığımı hemde oyunculuk serüvenimi birlikte yürüteceğim.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler