Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerRecep İvedik 5 Avrupa Sıralamalarını Zorluyor

İlgili Postlar

Recep İvedik 5 Avrupa Sıralamalarını Zorluyor

Türkiye’de vizyona girdiği ilk günden itibaren yüksek izlenme oranları alan ve pek çok farklı tartışmanın da içerisinde bulunan Recep İvedik 5 Avrupa listelerini zorluyor.

Türkiye ile birlikte farklı ülkelerde de yayınlanan Recep İvedik 5, rekorlar kıracağını şimdiden gösterirken, yurt dışında da bu kadar ilgi gösterilmesi film adına büyük bir başarının elde edileceğini gösterdi.

16 Şubat’ta Vizyona Girmişti

Recep İvedik serisinin 5. filmi olan Recep İvedik 5, gülmeyi seven ve gülmek isteyen kişilerin ilk tercihi oluyor. Türkiye’de 16 Şubat tarihi itibariyle vizyona giren film, vizyona girdikten sonraki hafta 1 milyon 890 bin 410 kişi tarafından izlendi. Recep İvedik 5, bu istatistikler ile birlikte rekor kıracağını de daha ilk hafta sonrasında göstermişti.

Recep İvedik 5 Avrupa Sahnesinde Lider!

Filmin yurtdışında en çok ilgi çektiği yerlerden bir tanesi ise Hollanda oldu. Hollanda’da hafta sonu en çok izlenen yapım Recep İvedik 5 olurken pek çok haber portalında ve sinema mecrasında Recep İvedik 5’in bu başarısı konuşuldu.

Recep İvedik 5 Avrupa sahnesinde elde edilen bu başarı pek çok Hollywood filminin dahi vizyonda geri bırakılmasını sağladı. Filmin Önümüzdeki dönemlerde rekor seviyelere ulaşılabileceği dahi konuşuluyor. Bugüne kadar serinin her filmi yüksek izlenme oranlarına ulaştığı görünse de Recep İvedik 5, pek çok filmi şu an için geçebilecek düzeyde. Pek çok rekora da şu anda aday olmuş durumda.

Gündemde yer alan tartışmalar pek çok farklı konuda filmin eleştirilmesine neden oluyor. Fakat şu ana kadar Şahan Gökbakar hiçbir eleştiriye yanıt vermedi. Böylece film üzerinden tartışma yapılmasına da imkan tanımadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler