Ana SayfaKimdirRamin Nezir Kimdir?

İlgili Postlar

Ramin Nezir Kimdir?

Show Tv nin sevilen dizilerinden olan Çukur da Lal karakterine hayat veren Ramin Nezir Kimdir? ünlü oyuncu hakkında merak edilen her şey Ramin Nezir Kimdir? haberi ile sizlerle..
Bugün Doğan Ünlüler

Ramin Nezir Aslen Nereli? Ramin Nezir Şuan Kaç Yaşında? Ramin Nezir Hangi Burç?

Aslen Ahıska Türkü olan başarılı oyuncu Ramin Nezir 22 Ekim 1988 İstanbul doğumludur ve şuanda 32 yaşındadır. Ramin Nezir burcu ise Akrep’tir.

Ramin Nezir Kimdir?

Show Tv de yayınlanan Çukur’un Lal Fındık’ı  Ramin Nezir 20 Ekim 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babasının işi gereği ilk ve orta okulu Azerbaycan Bakü’de okumuş, lise ve üniversite öğrenimini İstanbul’da tamamlamıştır. 31 yaşında olan Ramin Nazir daha önce bir çok tiyatro ve film projelerinde yer alsa da en büyük çıkışını Lal Fındık Dilsiz karakteri ile Çukur dizisinin 2. Sezonunda yaptı. Dizide en çok merak edilen konulardan biri ise Ramin Nazir boyu kaç cm sorusudur.

Ramin Nezir boyu 150 cm olup kilosu 40 kg’dır.

Azerbaycan’da eğitim ve öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşen ünlü oyuncu Ramin Nezir, burada hayalini kurduğu tiyatro oyunculuğunu devam ettirmek için mücadele etti. İlk olarak Tiyatro atölyelerinde oyunculuk eğitimine başladı. Bu eğitimlerini tamamlamasının ardından birçok tiyatro sahnesinde rol aldı. Tiyatro sahnelerinde üstün başarılara imza attıktan sonra ise kamera önüne geçmek için çalışmalar başlattı.

Ramin Nazır kimdir ile ilgili görsel sonucu

Ramin Nezir’ın kariyer yolculuğunun nasıl başladığına baktığımızda. İstanbul’da çeşitli tiyatrolarda farklı tiplemeleri canlandırdığını görüyoruz. Ramin Nezir daha sonra kamera önü oyunculuk konusunda da brifler aldı. Ramin Nezir’ın rol aldığı ilk proje Çukur dizisidir.

Babamın Bakü’deki görevi bittiği için İstanbul’a geri döndük ve lise eğitimimi ,üniversite eğitimini İstanbul’da tamamladım ..Tiyatro tutkusu sebebi ile Müjdat Gezen Sanat Akademisi -Actor Studio bölümüne kayıt yaptırarak , burada eğitimini tamamladı… Mezun olduktan sonra Müjdat Gezen tarafından fark edilerek Müjdat Gezen Tiyatrosuna oyuncu olarak seçildi.

Çukur Oyuncu Kadrosu

Show Tv nin sevilen Çukur dizisi ile bir anda şöhreti yakalayan Ramin Nezir, dizinin 2. sezonunda yer alan aksiyon sahneleri ile izleyicisinin hafızasında önemli bir yer edindi. Oldukça gizemli olması, dilsiz ve lal olması, bazı zamanlar ise  merhametli olması canlandırdığı rolün zorluğunu yansıtıyor. Peki, aslında Ramin Nazir kimdir karakter olarak? Çukur dizisinin lal adamı ilerleyen bölümlerde Ercan Kesal İdris Koçovalı’nın ekmeğini yiyen Karakuzular’ın içine sızan bir karakter olarak izleyiciyi şaşırtması beklenirken senaryoda bir değişikliğe gidilerek dizi filmde canlandırdığı rolüne son verildi.

Günümüzde İstanbul’da yaşamakta olan,Oyuncu ve tiyatrocu Ramin Nezir  tiyatro ve dizi çalışmalarını da sürdürmektedir.

Ramin Nezir Dizileri

2019 – Çukur

Ramin Nezir Tiyatro Oyunları

2019 – 2020 Keşanlı Ali Destanı (Hidayet)

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler