Ana SayfaDedikoduRafet El Roman Kızlarına Rest Çekti

İlgili Postlar

Rafet El Roman Kızlarına Rest Çekti

Bugüne kadar yaptığı açıklamalarıyla dikkat çeken Rafet El Roman, kızlarına resti çekti. Kızları annesinin yanında İstanbul’da kalma istese de Rafet El Roman kızlarına yönelik yaptırım uyguladı. Gelen iddialara göre kızlarının baskılarına karşı etkileyemeyen Rafet El Roman, kızlarına Londra’ya dönmesi noktasında kesin bir talimat verdi.

Rafet El Roman’dan Kızlarına Rest

İki kızının hayatına doğrudan etki eden ve onlar için karar veren Rafet El Roman’ın Tuğba Altıntop ile olan evliliğinden olan 19 yaşında Su ve 17 yaşında Şevval için neden bu kadar sert bir karar aldığı da merak ediliyor. Özellikle gündemde yer alan haberlerde geçtiğimiz günlerde iki kızın bikinili bir şekilde Bodrum’da görüntülenmesine Rafet El Roman’ın çok kızdığı ve bu nedenle de sanatçının kızlarının Türkiye’de kalmasına izin vermediği belirtiliyor. Sanatçı aynı zamanda kızlarının konservatuar eğitimi için Londra’ya gitmelerini de istiyor.

Kızlar bugüne kadar Almanya’da yaşasa da İstanbul’da anneleriyle birlikte kalmak istemişti. Bu konuda uzun zamandan beri magazin dünyasında çeşitli iddialar yer alsa da Rafet El Roman bu konuda detayları paylaşmamıştı. Son olarak ise Rafet El Roman ile kızlarının kalma yeri noktasında ciddi bir tartışma yaşadığı ortaya çıkarıldı. Gündemde yer alan bu haberler sonrasında sosyal medyada oldukça farklı tartışmalar yapılırken, özellikle babasının büyük kızların yönelik böylesine bir zorlama yapması tepki çekti. Tuğba Altıntop’un ise bu konularda sessiz kalmayı tercih etmesi ise oldukça dikkat çekici.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler