Ana SayfaDedikoduPucca ve Tuba Ünsal Birbirine Girdi

İlgili Postlar

Pucca ve Tuba Ünsal Birbirine Girdi

Pucca takma adlı sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık, ev sahibiyle mahkemelik oldu. Ev sahibi Jale Tuncer, Selen Pınar Işık’ın Nişantaşı’ndaki 3+1’lik evinde 2,5 yıldır kiracı olduğunu açıklayarak, Işık’ın ilk yıl boyunca kirayı ya eksik ya da geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve maddi zarar verdiğini öne sürdü. Tuncer, kiranın 2023’te 10 bin 500 lira olduğunu ifade ederken, “İyilikten maraz doğdu” dedi.

Pucca ise kirayı ödemekte zorlandığını belirterek kendini savunurken şunları söyledi:

“1,5 yıldır ekonomik olarak yalnız ben değil, ülke olarak zor durumdan geçiyoruz. Hem ev sahipleri mağdur hem de kiracılar mağdur. Evet ben de kiramı ödemekte zorluk yaşıyorum milyonlarca vatandaş gibi. Yaşadığım zorlu süreçleri beni takip edenler zaten biliyorlar. Oğlumun başına gelen talihsiz kazaya ve kendi yaşadığım ekonomik zorlukların arkasına sığınmak istemiyorum ama zor günlerdi. Tek başıma tökezlesem bile bunların altından kalkmaya çalışıyorum. Süreç mahkemeye taşındığı vakit tek olmadığımı, milyonların da benimle aynı sorunları yaşadığını gördüm.”

Pucca, evi boşaltma sürecinde olduğunu ve davanın devam ettiğini belirterek magazin sayfalarının kendine neden yer verdiğini sorguluyor. Haber kanallarının röportaj tekliflerini kabul etmediğini de belirten fenomen: “Oğlum 6 yaşında ve zaten yeterince zor günler geçirdik daha fazla psikolojimizin bozulmasına izin vermeyeceğim. Mahkeme sürecimiz devam ediyor. Sizi meşgul ettiğim için kendi adıma özür dilerim.” açıklamalarını ekledi.

Tuba Ünsal’da Pucca’ya Sitem Etti

Yaşanan olayların ardından ‘Pucca’nın eski ev sahibi olduğunu açıklayan Tuba Ünsal‘da Instagram hesabından yaptığı paylaşımı ile ev sahibi Jale Tuncer’e destek verirken Pucca’ya sitem etti:

Tuba Ünsal Pucca'ya Sitem Etti
Tuba Ünsal Pucca’ya Sitem Etti

Tuba Ünsal’ın İddialarına Pucca’nın Yanıtı Gecikmedi

Tuba Ünsal'ın İddilarına Pucca'dan Yanıt
Tuba Ünsal’ın İddilarına Pucca’dan Yanıt

Pucca olayların ardından Instagram hesabının “follow the white rabbit” adlı kanalından sitem etmeyi sürdürdü:

follow the white rabbit

Pucca
Pucca

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler