Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerPoyraz Karayel Küresel Sermaye filmi vizyona girmeye gün sayıyor!

İlgili Postlar

Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmi vizyona girmeye gün sayıyor!

Kanal D ekranlarında üç sezon boyunca izleyicisi ile buluşan ve ekranların fenomen karakterlerini yaratan Poyraz Karayel dizisi, Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmiyle beyaz perdede aynı ruhu devam ettirecek. Poyraz Karayel Küresel Sermaye filmi konusu, oyuncu kadrosu hakkında tüm merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Poyraz Karayel Küresel Sermaye filminin perde arkasındaki isimler;

Senaryosu Ethem Özışık’a yönetmenliği ise Osman Taşçı’ya ait olan Poyraz Karayel Küresel Sermaye’nin merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Yayınlanan ilk teaser ile sosyal paylaşım platformlarında büyük ilgi gören Poyraz Karayel Küresel Sermaye, fragmanı ile de çok konuşuldu artık sıra izlemekte.

Content Turkey/ Hayri Aslan yapımcılığındaki filmde Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Ali İl, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen’e; Erkan Can, Şükran Ovalı ve Reha Özcan eşlik edecek.

Poyraz Karayel Küresel Sermaye filminin konusu

15 Aralık’ta seyirci ile buluşacak olan Poyraz Karayel Küresel Sermaye’nin genel hikayesi ise şu şekildedir; 2014 yılında geçer hikâye. O zamanların mafya babalarından Kulaksız Adnan’ın kızı Yasemin, kirli işler yapan Makber’in oğlu Semih ile birliktedir. Bu ilişkiyi istemeyen Kulaksız Adnan’ın, kızını Semih’ten ayırmasını Bahri Umman’dan istemesi ile başlar tüm olaylar. Bahri Baba bu görevi Sadrettin ve adamlarına vermesiyle de tehlikeli ama bir o kadar da komik ve heyecanlı maceranın pimi çekilmiş olur.

Poyraz Karayel Küresel Sermaye filminin oyuncu kadrosu

Poyraz Karayel Küresel Sermaye’yi hayata geçirecek oyuncu kadrosu şöyle  Musa Uzunlar (Bahri Umman), Celil Nalçakan (Zülfikar), Ali İl (Sadreddin Umman), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Emel Çölgeçen (Sema), Şükran Ovalı (Yasemin), Deniz Barut (Karadul), Reha Özcan (Amir Yıldız), Sadi Celil Cengiz (Ajan 2), Seda Türkmen (Ajan), Bora Akkaş (Gürbüz), Halit Karaata (Kulaksız Adnan) ve Erkan Can (Makber).

Ayrıca Burak Kut, İsmail Düvenci ve Sertan Erkaçan filmdeki sürpriz isimler arasında yer alıyor.

Karakterler aynı ancak hikâye bambaşka!
2014 yılında geçer hikâye. O zamanların mafya babalarından Kulaksız Adnan’ın kızı Yasemin, kirli işler yapan Makber’in oğlu Semih ile birliktedir. Bu ilişkiyi istemeyen Kulaksız Adnan’ın, kızını Semih’ten ayırmasını Bahri Umman’dan istemesi ile başlar tüm olaylar. Bahri Baba bu görevi Sadrettin ve adamlarına vermesiyle de tehlikeli ama bir o kadar da komik ve heyecanlı maceranın pimi çekilmiş olur.

Poyraz Karayel Küresel Sermaye filminin gösterileceği tarihi

Poyraz Karayel Küresel Sermaye 15 Aralık’ta vizyonda !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler