Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMaide'nin Altın Günü 8 Aralık'ta Vizyonda

İlgili Postlar

Maide’nin Altın Günü 8 Aralık’ta Vizyonda

Başrolünde Ezgi Mola’nın olduğu Demet Gül, Hilmi Özçelik, Gülhan Tekin ve Mesut Can Tomay Ezgi Mola’ya eşlik ettiği Maide’nin Altın Günü 8 Aralık’ta vizyondaki yerini alacak.

Maide’nin Altın Günü, bir süre ara verdiği altın günlerine geri dönen altın günlerinin popüler ismi efsane Maide Teyze ve yeğeni Yağmur’un kaybolan gerdanlığı bulmak için başlarından geçen maceraları izleyiciyle buluşturuyor.

Maide’nin Altın Günü Heyecanla Bekleniyor

Oynadığı eğlenceli karakterlerle hafızalarda yer eden Ezgi Mola’nın hayat verdiği Maide Teyze hem çok titiz hem de çok maharetli bir ev kadınıdır. Kısırların havada uçuştuğu tadı parmakları yedirten cinsten böreklerin talan edildiği efsane altın günleriyle ünlü Maide Teyze’nin bir süre ara verdiği ve altın günlerine dönüşüyle hikaye başlıyor.

Efsane altın günlerinden birinde çalınan gerdanlığı bulmak için şehir dışından gelen yeğeni Yağmur ile yaptıkları bir plan yaparlar. Güne gelenlerin listesini yapıp peşlerine düştükleri komik ve eğlenceli olayların yer aldığı heyecanlı bir serüvene çıkarlar. Yaptıkları listedeki tüm güne gelen isimleri inceleyip gerdanlığı bulmak için dedektif gibi takip ederler.

Maide Teyze ve yeğeni Yağmur’un başlarında geçen komik olayları konu alan Maide’nin Altın Günü 8 Aralık’ta izleyici ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler