Ana SayfaÜnlülerPopstar 2018 birincisi Salih Zülüfoğlu, konservatuvardan atılmış!

İlgili Postlar

Popstar 2018 birincisi Salih Zülüfoğlu, konservatuvardan atılmış!

Popstar 2018’de jüri üyelerinden tam not alan, Bülent Ersoy’un takdirini kazanan birinci Salih Zülüfoğlu’nun, konservatuvardan atıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar…

Salih Zülüfoğlu konservatuvardan atıldı

Popstar 2018 yarışmasında ‘Devlerin Aşkı’ şarkısını seslendiren ve performansı ile tüm jüriden tam not almayı başaran Salih Zülüfoğlu’nun, Trakya Üniversitesi Konservatuvarından atıldığı ortaya çıktı.

Salih Zülüfoğlu kimdir?

Okumayı sevmiyordum, tembelin biriydim

Müziği yaşam tarzı olarak benimseyen Popstar birincisi Salih Zülüfoğlu, “Aynı zamanda keman sanatçısıyım. Konservatuvarı bitiremedim. Eğitim hayatım iyi değildi. Tembel biriydim okulda. Okumayı sevmiyordum. Orta birinci sınıfı okumadım. Çalışmadığım için normal derslerden kaldım, keman dersimden değil. Eğitim derslerinden kaldım.” dedi.

Popstar 2018 Birinci Bölümde Kazanan Salih Zülüfoğlu Oldu!

PopStar 2018’in ilk bölüm birincisi Salih’i daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Düğünlerde şarkı söylüyorum

Ses yarışmalarında kendini göstermeye çalışan Salih Zülüfoğlu, “Devamlı yarışmalarda kendimi göstermeye çalıştım ama başarılı olamadım. Umarım bu yarışmada olurum. Bu haftanın birincisiyim. Anne tarafımda müzik yapan var. Baba tarafımda yok. Sesimin güzel olduğunu herkes söylüyor. Düğünlerde, mahallede şarkı söylüyorum.” diye konuştu.

Verseler nota okurum

Çocukluk yıllarında müziğe aşık olduğunu ifade eden Salih Zülüfoğlu, “Küçükken televizyonda bir şarkı çıkar hemen beynime, hafızama alırım. Normalde gazinoda şarkı söylüyorum. Sesimle para kazanıyorum. Sesim ön plana çıktığından beri keman çalmayı bıraktım. Sesimi ön planda tutmak istedim. Verseler nota okurum. Ses Allah’ın vergisi. Ben kendim gibi okuyorum ama notalara bakıldığında nota okumuşum gibi. Ben yarışmaya çıktığımda Bülent Ersoy notaları takip etti. Sonra sahneye fırlattı kağıtları.” dedi.

Popstar olmak şan okumak değil

Gerçek bir Popstar’da olması gereken özellikleri ifade eden Zülüfoğlu, “Popstar olmak şan okumak değil. Giyiminle, konuşmanla, insanlara hitabınla, insanların gözünde iyi biri olmakla Popstar olunur. Sahne adabıyla. En büyük hedefim gerçek sanatçı olmak. Güzel bir albüm yapmak. En güzel yerlerde en güzel sanatçılarla çalışmak.” dedi.

Popstar 2018 yarışmasının ilk hafta birincisi, Salih Zülüfoğlu oldu. Sahnede ‘Devlerin Aşkı’ isimli şarkıyı seslendiren Zülüfoğlu, sergilediği performans ile herkesi etkilemeyi başardı. Jüri üyelerinden tam not alırken, özellikle Bülent Ersoy’un takdirini ve övgüsünü kazandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler