Ana SayfaÜnlülerPopçu Hatice'nin spor yaptığı videosu polemik başlattı

İlgili Postlar

Popçu Hatice’nin spor yaptığı videosu polemik başlattı

Popçu Hatice’nin spor yaptığı videosu polemik başlattı… Ünlü pop şarkıcısı Hatice, sosyal medya hesabından paylaştığı spor yaptığı videosu ve videoya eklediği not ile dikkat çekti. Hatice’nin paylaşımı, yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Hatice, gelen eleştirilere ne yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Hatice’den İrem Derici’ye Olay Cevap!

Popçu Hatice’nin spor yaptığı videosu olay yarattı

Ünlü pop şarkıcısı Hatice, sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündeme geliyor. Sportmen kimliği ile dikkat çeken ve spor yaparken çekilmiş pozlarını sık sık paylaşan Hatice, yine spor yaparken çekilmiş bir videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı paylaşımına, “Bu devirde ya yüreğin, ya arkan sağlam olacak” şeklinde bir not ekledi.

Hatice kimdir?

Asıl ben size gülüyorum

Popçu Hatice’nin bu paylaşımı, sosyal medyayı derinden sarstı. Takipçileri, ünlü şarkıcının paylaşımına çok sayıda yorum yaptı. Hatice, gelen eleştirilere yine bir paylaşımı ile yanıt verdi: Şimdi siz bu videoya saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya siz değil asıl ben size gülüyorum. Alışmışsınız sporsuzluğa löp löp buruşuk yağlara, spor nedir bilmemişsiniz, squat nedir onu da bilmemişsiniz. Kusura bakmayın bu benim cahilliğim değil! Bir an önce artık elinizdeki telefon ile kötü yorum yazacağım diye değil, spor nedir onu araştıran sonra da haddinizi bilin.

Popçu Hatice'nin spor
Popçu Hatice’nin spor

Ünlü popçu Hatice, sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımları ile dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler