Ana SayfaDünyaPop Kraliçesi Madonna'nın Stilinde Hakan Akkaya İmzası..

İlgili Postlar

Pop Kraliçesi Madonna’nın Stilinde Hakan Akkaya İmzası..

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna 31 Ekim’de gerçekleşen Los Angeles’ta yapılan Halloween partisine Dünyaca ünlü modacımız Hakan Akkaya’nın New York Fashion Week‘te tanıttığı 2020/2021  ‘Justice’  koleksiyonuna ait bir tasarım elbiseyle katıldı. Gurur verici haberin Detayları Yazımızda..

İrem Derici’den Hakan Akkaya İtirafı!

Pop Kraliçesi Madonna’nın Stilinde Hakan Akkaya İmzası..

Türk modacı Hakan Akkaya’nın Los Angeles’daki showroom’undan bizzat giderek elbiseyi deneyen Dünya starı Madonna, ekibine verdiği talimatla elbiseyi satın almak istedi. Hakan Akkaya ise, hayran olduğu sanatçı Madonna’ya elbiseyi hediye etti. Ünlü İkilinin yakın bir gelecekte bir sahne kostümü için işbirliği yapacağı konuşuluyor.

Hakan Akkaya kimdir?

Madonna Hakan Akkaya Kostümüyle 
Madonna Hakan Akkaya Kostümüyle

Hakan Akkaya 30 Dünya Starını Giydirerek 200 Milyon Kişiye Ulaşarak Bir Rekora İmza Attı.

Afiya Bennett, Alexis,Alice Abdel Aziz,Aquaria,Ariel Beesly,B.Akerlund,Bebe Rexha, Cassie,Cher,Chloe&Halle, Dasha Polanco, Farah Abdel Aziz,Gabriela Isler,Grimes, Guetcha,Iggy Azalea, Janelle Monae,Jeffree Star,Kacey Musgraves,Katherina Holler, Keke, Lady Gaga,Laverna Cox,Lea Robinson,Lil Kim,Madonna, Mary J.Blige, Nadibe Abdel Aziz,Nicole Sherzinger ,Olivia Holt,  Pappi Rose,Pink,Poala Alberdi,Poppy,Rab B, Tessa Thompson,Vilena Poterba ,Zolee,gibi dünyaca ünlü starların elbiselerini giymesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarıyla dünya genelinde 200 Milyon kişiye ulaşarak bir rekora imza attı.

Hakan Akkaya Tekrarı Olmayacak  Bir Rekora İmza Attı

Dünyaca ünlü starları en çok tercih ettiği modacı olan Hakan Akkaya 38 dünya starını giydirerek böylelikle Türk modacılar arasında tekrarı olmayacak  bir rekora imza attı.

Hakan Akkaya Gelinim Mutfakta’da Kiminle Kapıştı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler