Ana SayfaKimdirPolat Şenol Kimdir?

İlgili Postlar

Polat Şenol Kimdir?

Türk prodüktör ve yapımcı Polat Şenol kimdir? Polat Şenol kaç yaşında? Polat Şenol aslen nereli? Polat Şenol hangi burç? Polat Şenol hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için bu yazımızda kaleme aldık.

Polat Şenol Kaç Yaşında? Polat Şenol Aslen Nereli? Polat Şenol Hangi Burç?

Polat Şenol, 1982 senesinde Almanya’da dünyaya gelmiştir ve aslen Türktür.

Polat Şenol Kimdir?

Polat Şenol ilkokul ve ortaokulu İstanbul Türkiye’de, Üniversiteyi ise Almanya okumuştur.
Almanya’da Avrupa’nın en büyük dağıtımcısı olan babası Mustafa Şenol’un yanında çalışmaya başladıktan bir süre sonra yurtdışında prodüktörlük eğitimi aldı ve daha sonra Dinç Müzik Yapım şirketinde yapımcı koltuğuna geçmiştir.
Cüneyt Yalmaz, Tuğba Başaran, Ayça Bingöl, Yener Kızılkaya, Cankan , Melisa Şirin, Bahar Ateş , Osean, Seda Aksakal, Mert Ayman, Tarık Keskin, Halil Vergin ,Ebru Polat, Dj Akman ,Rabia Karataş, Ecem Eken, Tuncay Dilekçi, Ebru Ünal, Ersen Aslan, İlkim Aydın, Meral Büşra Nur Doğan, Çağla Horlar ve daha nice isimleri müzik piyasasına kazandıran Polat Şenol 1 kız çocuk babasıdır.
Küçük yaşta müzik eğitimine özen ile yetiştirilen yeğeni Uras Şenol varisi olarak göstermekte olan Polat Şenol, babası Mustafa Şenol’un kurduğu dağıtım ağını eksiksiz bir şekilde devam ettirmiş ve hem Türkiye, hem de Avrupa’da sektörün öncülerinden olan Dinç Müzik Yapım etiketiyle sanatçı yapımcılığı ve prodüktörlüğü yapmaya devam etmektedir.
Dinç Müzik, 1989 yılında yapımcı ve dağıtımcı Mustafa Şenol tarafından kurulmuş ve uluslararası ihracatta Türkiye’nin en büyük müzik dağıtımcısı olmayı başarmıştır. Avrupa’nın neredeyse her noktasında kendi bünyesinden çıkan ve dağıtımcısı olduğu albümlerin dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirmiştir.
Uluslararası kültür paylaşımının baş aktörlerinden biri olan Dinç Müzik, gelişen teknoloji ve dijital müzik sistemine entegrasyonu ile uğraşmakla beraber şarkılarını ve sesini tüm dünyaya duyurmak isteyen sanatçılar için dijital satış mağazaları ile anlaşmalar yaparak ulusal ve uluslararası dijital platformlarla faaliyetlerine devam etmektedir.
Geniş bir müzik kataloğuna sahip, dijital pazarda da önemli aktörlerden biri olan Dinç Müzik, Sanatçılarının dijital ortamda küresel olarak dijital dağıtımını sağlamakta ve pazarlamasını yürütmektedir. Fiziksel olarak da bünyesinde bulundurduğu dağıtım ekibi ile ürünlerin dağıtım ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler