Ana SayfaKimdirCaner Topçu Kimdir?

İlgili Postlar

Caner Topçu Kimdir?

Star TV ekranlarının en yeni ve en çok sevilen yapımlarından biri olan “Duy Beni” dizisinde “Kanat” karakterini canlandıran Caner Topçu kimdir? Caner Topçu kaç yaşında? Caner Topçu hangi burç? Caner Topçu aslen nereli? Caner Topçu dizileri neler? Caner Topçu filmleri neler? Caner Topçu hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için bu yazımızda kaleme aldık.

 

Caner Topçu Kaç Yaşında? Caner Topçu Hangi Burç? Caner Topçu Aslen Nereli?

Caner Topçu 25 Haziran 1997 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Caner Topçu, Yengeç burcudur.

 

Caner Topçu Kimdir?

Caner Topçu eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Lise yıllarının sonlarında tiyatro kurslarına başlayan Caner Topçu, Harun Özer Tiyatro Eğitimi ve Fulya Filazi’den Oyunculuk Eğitimi aldı. Caner Topçu, şu anda Arel Üniversitesi’nde Lojistik eğitimine devam ediyor. Topçu oyunculuk kariyerine ilk olarak 2019 yılında “Nöbet” adlı dizi ile başladı. Şu anda “Duy Beni” adlı dizide “Kanat” karakterine hayat veriyor.

Ekranlardaki kariyerine 2015 senesinde sinema filmiyle başlayan Caner Topçu “Bilinçsizler” filminde “Recep” karakterini canlandırmıştır.  İzleyici karşısına kısa bir aradan sonra 2017 senesinde “Nöbet” dizisinde çıkan Caner Topçu, 2019 senesinde “Hiç” adlı televizyon dizisinde Deniz karakterini oynamıştır. Aynı sene “Evrensel Döngü: Zamansal Yolculuk” adlı filmde Ömer Ali karakteri ile karşımıza çıkmıştır. İlk olarak Fulya Filazi ile çalışmaya başladığı bilinen Caner Topçu şu an da “İcon Talent” oyuncusudur. 2022 senesinde başrollerini Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan, Yetkin Dikinciler’in paylaştığı “Barbaroslar” dizisinin kadrosuna giren Caner Topçu “İlyas” karakterini canlandırmaktadır.

 

 

Caner Topçu Dizileri

  • 2022 Duy Beni
  • 2022 – Barbaroslar
  • 2021- Hiç
  • 2019 – Nöbet

Caner Topçu Filmleri

  • 2019 – Evrensel Döngü: Zamansal Yolculuk
  • 2015 – Bilinçsizler
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler