Ana SayfaÜnlülerPınar Aylin'den Üzücü Haber!

İlgili Postlar

Pınar Aylin’den Üzücü Haber!

Güzel şarkıcı Pınar Aylin’den bugün üzücü haber geldi. Yaşadığı evin bahçesinde kaza geçirdi ve hastahaneye kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde sol bacağında çoklu kırık oluştuğu öğrenilen Pınar Aylin tedavi altına alındı. Detaylar Haberimizde..

Pınar Aylin’den Üzücü Haber! Bacağını Kırdı..

Bi döneme şarkılarıyla adını yazdıran ünlü şarkıcı Pınar Aylin evinin bahçesinde kaza geçirdiği öğrenildi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan güzel sanatçı, bunu bir paylaşımla takipçileri için duyurdu.

Pınar Aylin; “1 haftalık aradan sonra hastaneden ve Emine hemşiremin kanatları altından merhaba! Ayağımda titanyum bir çivim var artık çünkü sol bacak çoklu kırık..! Geçen salı Mayayla birlikte eve dönmüşken, bahçede Mira (3 köpeğimizden biri) fazla sevgiden üzerime koşarak ayaklarımı yerden kesip taşa kafa üstü uçmama sebep oldu ve acıdan düştüğüm yerde öylece kaldım. Daha sonrasını ve detayları ara ara paylaşacağım çünkü artık iyiyim. Şimdilik söyleyeceğim en önemli ve öncelikli şey ise, hep aradığımız o paha biçilemez şeyin aslında elimizde olduğu ve sağlıklı her anımız için çok ama çok şükretmemiz gerektiği.” ifadeleriyle durumunu duyurduğu gözlemlendi.

Pınar Aylin Kimdir

İşte Pınar Aylin’in O Paylaşımı;

 

pınar aylin ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler