Ana SayfaKimdirPınar Aylin Kimdir

İlgili Postlar

Pınar Aylin Kimdir

Ünlü sanatçı Pınar Aylin Kimdir? Güzel sanatçı Pınar Aylin hakkında merek edilen her şey Pınar Aylin Kimdir? haberiyle sizlerle..


Bugün Doğan Ünlüler

Pınar Aylin Aslen Nereli? Pınar Aylin Şuanda Kaç Yaşında? Pınar Aylin Hangi Burç?

Ünlü sanatçı Pınar Aylin aslen İzmirlidir. Şuanda 46 yaşında olan Sanatçının burcu ise Boğadır.

Pınar Aylin Kimdir?

Ünlü sanatçı Pınar Aylin 12 Mayıs 1972 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiş olup aslen İzmirlidir. Annesi Hüya hanımın mesleği ilk okul Öğretmen’liğidir. Efe adında bir erkek kardeşi olan sanatçı İlkokula 5 yaşında başlayarak öğretmen olan annesinin sınıf öğrencisi olmuştur. Liseyi İzmir özel Türk koleji’nde okuyan sanatçı 16 yaşında ise 3.tercihi olan Ege üniversitesi İletişim fakültesi’ni kazanarak Üniversiteye yerleşmiştir. O sıralar reklamcılık adına yaratıcı bir projede yer alacağını düşünürken, Öğrenci iken TRT’den gelen bir teklifle TRT İzmir Televizyonu’nda gençlik programları sunma şansını yakalar. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nden başarıyla mezun olduktan sonra ise  Çalışkan sanatçı Pınar Aylin Kanal Ege ‘ye girip kendi programlarını hazırlayarak sunmaya başlamıştır.

Kanal Ege programı ardı sıra 22 yaşında iken 1994 yılında İstanbul’a gelerek Pınar Aylin müzik dünyasına adım atmıştır. Bir kamyonetin arkasında çektiği ve oldukça sevimli göründüğü “Deliler Gibi” şarkısının klibiyle bir anda tüm Türkiye tarafından tanınarak şöhreti yakalamıştır.

Pınar Aylin, müzik hayatına hızlı giriş yaparak 10 yıla 5 albümü sığdırmıştır. “Güneşten” diyerek müzik dünyasına adım atan güzel sanatçı, hemen arkasından ise “Ay Işığında” alübümünü çıkamıştır, bu albümünü ise “Çöl Fırtınası” adlı bir diğeri izlemiştir. 2004 yılında ise “No.5” adlı albümüyle müzik piyasasına tekrar giriş yapan ünlü sanatçı, “Aslolan Ben” albümüyle 2007 yılında tekrar hayranlarıyla buluşmuştur.

Pınar Aylin 2009 yılında ise ”Bez Bebek” adında bir çocuk dizisinde matematik öğretmenini rolünü alarak oyunculukla tanışmıştır. Daha önce Michael Damian ile düette yapan ve bugüne kadar sekiz albüm çıkartan Pınar Aylin, 2014 tarihinde Süleyman Erbaykent ile evlenmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler