Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ'dan Takipçisine "Kına Yakarsın" Önerisi!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan Takipçisine “Kına Yakarsın” Önerisi!

Pınar Altuğ “O Zaman Hatırlatın Kına Gönderiyim Size” Diyerek Tepki Gösterdi

Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan arasında ki dokuz yaş farkı sürekli takipçileri tarafından Pınar Altuğ’un yüzüne vurulup duruluyor. Bu durumdan oldukça rahatsız olan Pınar Altuğ kötü yorumda bulunan takipçisine çok güzel bir cevap verdi.

Aralarında Dokuz Yaş Fark Var

İlişkilerini magazin gündemine taşıdıklarından evliliklerine kadar, hatta evlendikten sonra bu yana sürekli aralarındaki yaş farkı nedeniyle gündeme gelen çift bu eleştiriden oldukça sıkılmış durumdalar. Daha öncede bu konuyla alakalı konuşan çift bir televizyon programında “Şehrin hızına, patırtısına ayak uydurmuş bizim gibi insanların evlilik yaşı ile kırsalda yaşayan insanların evlenme yaşı arasında fark olacaktır. Ben birlikte olduğumda Yağmur’un kaç yaşında olduğunu biliyordum. Bilmeseydim gidip ‘Yaşın kaç’ diye sormayacaktım önemli olan olgunluk” yorumunu yapmıştı.

“O zaman Hatırlatın kına Göndereyim Size”

2008 yılından bu yana evli olan ve Su adında bir kızları olan çift oldukça mutlu bir evlilik yaşıyor. Herkes gibi sosyal medya kullanan Pınar Altuğ Atacan, eşiyle fotoğraflarını zaman zaman takipçileriyle paylaşıyor. Yine bir fotoğraf paylaşan Pınar Altuğ, fotoğrafın altına “Londra, kocam” notunu düştü.

Kötü niyetli bir takipçisi ise fotoğrafın altına “Pınar Hanım, gün gelecek kocanın gözleri genç arayışları olma ihtimalini ben çok yüksek görüyorum. Bu doğanın kuralı.” Bu yorumun karşısında Pınar Altuğ sessizliğini koruyamadı. Ünlü oyuncu takipçisine “o zaman hatırlatın kına gönderiyim size, yakarsınız” karşılığını verdi.

Pınar Altuğ'dan Takipçisine "Kına Yakarsın" Önerisi!
Pınar Altuğ’dan Takipçisine “Kına Yakarsın” Önerisi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler