Ana SayfaDedikoduAlişan Nişanlısını Çabuk Unutup, Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

İlgili Postlar

Alişan Nişanlısını Çabuk Unutup, Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Eda Erol’dan Ayrılan Alişan, Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Alişan’ın nişanlısı Eda Erol’dan bir anda ayrılması haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlilik hazırlıkları yapan ve birbirlerini çok sevdiğini söyleyen çift “uyuşamadık” açıklamasını yapmış kimi kesim buna inanmış, kimi kesim reklam olduğunu düşünmüştü. Şu günlerde Alişan’ın yeni bir sevgilisi olduğu ama bunu herkesten sakladığı iddia ediliyor.

Sette Sürekli Elinde Telefon, Mesajlaşıyor

Kanal D ekranlarında yayınlanacak merakla beklenen “Dostlar Mahallesi” dizisinin çekimleri tam gaz devam ediyor. Alişan’ın setteki boşluklarda elinde sürekli telefon olduğu iddia ediliyor. Diğer bir iddiaya göre sette cep telefonuyla sürekli mesaj yazan, gizli gizli telefonda konuşan Alişan’ın bu durumu ekip arkadaşlarının da dikkatini çekti. Alişan’ın yakın arkadaşlarının “Yeni aşk mı?” sorularını geçiştirip gülmekle yetindiği söyleniyor.

Alişan, bilindiği üzere büyük aşkla nişanlandığı Eda Erol’un kardeşi Esra Erol’la düğün hazırlığı yaparken birdenbire ayrılık kararı aldı. Bu karar alma nedeni ise çiftin uyuşamadığı olmuştu. Alişan’ın yeni bir aşka yelken açtığı konusunda bir açıklama yapmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler