Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'a "türban" tehdidi: Sete gelip seni öldürürüm

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’a “türban” tehdidi: Sete gelip seni öldürürüm

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, yıllar önce başörtüsü ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeni ile tehdit aldı. “Sete gelip seni öldürürüm” diye tehdit alan Altuğ, soluğu savcılıkta aldı. Detaylar haberimizde…

Dört yıl önce katıldığı bir televizyon programında başörtüsü ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, bu açıklamaları nedeni ile sosyal medya hesabından ölüm tehdidi aldı.

Dört yıl önceki açıklamaları başına iş açtı

Pınar Altuğ, dört yıl önce konuk olarak katıldığı bir televizyon programında o dönem öğrencilerin kılık kıyafetlerinin serbest olması yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Altuğ, konu ile ilgili “Bu beni rahatsız ediyor. Biz Atatürk’ün çocuklarıyız. Bize yıllardır öğretilen bir kılık kıyafet kanunu var ve hep onun peşinden gittik. İnandığı için türban takılıyorsa sonuna kadar saygım var. Ama eğer şekilcilik olarak takılıyorsa o zaman tepki gösteriyorum.” diye konuşmuştu.

Pınar Altuğ’a ölüm tehdidi

Pınar Altuğ’un dört yıl önce yaptığı açıklamayı yeniden gündeme taşıyan sosyal medya hesabındaki bir takipçisi, “Bir daha kapalı kadınlarla ilgili öyle açıklama yaparsan, sete gelip seni öldürürüm.” dedi.

Olay mahkemeye taşındı

Altuğ, takipçisinin “Seni öldürürüm” şeklindeki sözlerini mahkemeye taşıyacağını açıkladı. Altuğ, sözlerin muhatabı takipçisine “Sanırım derdiniz ünlü olmak. Mesajınızı avukatıma ilettim. Hakkınızda yapılacak suç duyurusu sonrasında, derdinizi hukuka anlatırsınız.” diye yanıt verdi.

Tehdit etti, kabul edilemez

Pınar Altuğ’un kendisini tehdit eden takipçisini mahkemeye taşıyacağını açıklamasına “Ünlü isimler kötü yorumu hemen mahkemeye taşıyor.” diye eleştiri yapan başka bir takipçisine ise, “Bu kötü yorum sayılmıyor. ‘Sete gelir seni orada öldürürüm’ diyor, bayağı tehdit ve kabul edilemez.” diye yanıt verdi.

Avukatı konuyu takip ediyor

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, yaptığı açılamada profilini yorumlara kapatmayacağını özellikle belirtirken, “Hesap anında kapatıldı. Avukatım konuyu takip ediyor.” dedi.

Pınar Altuğ kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler