Ana SayfaÜnlülerMurat Başoğlu'nun spor salonu taşlandı!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun spor salonu taşlandı!

Yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun sahibi olduğu spor salonu taşlandı. Ortalığın bir an olsun durulmadığı skandal neticesinde, halk spor salonunu taş yağmuruna tuttu. Detaylar haberimizde…

Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun 15 yıllık eşini aldatmasının yankıları devam ederken, ilişki yaşadığı kişinin öz yeğeni çıkmasının ardından ortalık iyiden iyiye karıştı. Başoğlu’nun yeğeni ile ensest ilişki yaşadığının kesinleşmesinin ardından, ünlü sunucunun bağlı olduğu spor salonu da taş yağmuruna tutuldu.

Halk Murat Başoğlu’nun spor salonunu taşladı

Murat Başoğlu’nun bağlı olduğu spor salonu, halk tarafından taşlandı. Spor salonu yetkilileri gecikmeden bir açıklama yaparak “Halk bizi taşa tuttu, artık onlarla bir ilişkimiz yok.” derken, “Ahlak bir sporcunun en temel ilkesidir” diyerek Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı’nın spor salonu ile hiçbir ilişkisi kalmadığını açıkladı. Murat Başoğlu ve ilişki yaşadığı yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı’nın ilişkilerinin ortaya çıkmalarının ardından tüm kapılar bir bir yüzlerine kapanıyor.

Aile üyeleri ortada görünmüyor

Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu’nun ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından Murat Başoğlu’nun eşi Hande Bermek kendini Bodrum’daki evine kapattı. Murat Başoğlu’nun ağabeyi ise, Ayvalık’taki evini acilen satışa çıkarıp eşi ile birlikte sırra kadem bastı. Yeğen Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşi ise boşanma ve tazminat davası açtı.

Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu Kabadayı henüz ortalarda yok. İkiliden herhangi bir açıklama gelmedi.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler