Ana SayfaDizilerPınar Altuğ,Yemek Programı Sunacak

İlgili Postlar

Pınar Altuğ,Yemek Programı Sunacak

Pınar Altuğ, Yemek Programı Sunmaya Başlayacak

Çocuklar Duymasın adlı fenomen dizisinde başrol oynayan Pınar Altuğ, çalışma zamanına bir de program sıkıştırıyor. Yemek programları deyince akıllara gelen isimlerden biri olan Pınar Altuğ, eski mesleğini özlemiş olacak ki artık karşımıza yemek programı ile de çıkacak.

Ramazan Ayında Yemek Programı Yapmıştı

Pazar akşamları ekranlarda olan Çocuklar Duymasın adlı fenomen dizide başrol oynayan Pınar Altuğ’un çok başarılı bir kariyeri var. Daha öncelerden de yemek programlarıyla karşımıza gelen Pınar Altuğ dizideki işinin yanı sıra bir de program sunacak.

Pınar Altuğ geçtiğimiz ramazan ayı boyunca program yaptığı FOX TV’de bu sefer yemek programı yapmak için anlaşma imzaladı. Pınar Altuğ’un yemek programı yapacağının detaylarını Ali Eyüboğlu’nun yazısından öğrenildi.

İşte Ali Eyüpoğlu’nun Yazısı;

Pınar Altuğ, Ramazan boyunca program yaptığı FOX’la yeniden anlaştı. Altuğ’un Ramazan’daki programının adı; ‘Pınar Altuğ ile Ramazan Lezzetleri’ydi.

Aldığı radikal kararla gündüz kuşağında bir dizi değişikliğe giden FOX’ta, Altuğ’un bu kez sunacağı yemek programının adı ‘Sizi Böyle Alalım’… Sunucunun projesi hafta içi her gün
ekranda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler