Ana SayfaDedikoduHande Erçel, sert Konuştu: Karalama Kampanyasıdır!

İlgili Postlar

Hande Erçel, sert Konuştu: Karalama Kampanyasıdır!

Mehmet Dinçerler’den ayrıldıktan sonra adı Murat Dalkılıç’la anılan Hande Erçel, hakkında çıkan haberler için “Kötü niyetli insanlar var. Bunlar karalama kampanyasıdır.” dedi.

Güzel oyuncu Hande Erçel, ödül aldıktan sonra adeta hedef haline geldi. Mehmet Dinçerler’den ayrıldıktan hemen sonra Murat Dalkılıç ile aşk yaşayan Hande, hakkında çıkan haberlere ateş püskürdü.

  Hakkında çıkan haberler için ilk kez konuşan Hande, “Son dönemde yapılan haberlerin, belli bir kaynaktan beslendiğini düşündürecek kadar alenen kötü niyet barındıran bir karalama kampanyasına dönüştüğünü şaşkınlıkla ve büyük bir üzüntü ile izliyorum.” diyerek uzunca bir açıklama yaptı.

Son dönemde aşk hayatı bir hayli yoğun olan ve gündemden düşmeyen Hande Erçel, Instagram hesabından çıkan haberlere yanıt verdi.

Mehmet Dinçerler’den ayrıldıktan sonra adı Murat Dalkılıç’la anılan Hande Erçel, çıkan haberlerden rahatsızlığını bugün yaptığı paylaşımla gözler önüne serdi.

“Son dönemde yapılan haberlerin, belli bir kaynaktan beslendiğini düşündürecek kadar alenen kötü niyet barındıran bir karalama kampanyasına dönüştüğünü şaşkınlıkla ve büyük bir üzüntü ile izliyorum” diye başlayan açıklama da

Erçel, Altın Kelebek ödülünden sonra çıkan iddialara da cevap verdi.“Bu iddia hem bana, hem bu ödülü almış diğer kişilere, hem de ödülü şahsıma layık görüp oy veren seyircimize yapılmış bir saygısızlıktır.” dedi.

Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘En İyi Komedi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldıktan sonra Hande Erçel’in hayatında adeta bir kaos dönemi başlamıştı.

 

 

 

Erçel’in ‘elini cebine atmadığı için terk ettiği’ iddia edilen iş adamı, önceki gün instagram’da bir ekonomi dergisi tarafından ‘Gönlü zengin 50 iş adamından biri’ seçildiğini gösteren haber küpürünü paylaştı.

Mehmet Dinçerler’in bu paylaşımından sonra da güzel oyuncu, sosyal medyada yazılı bir açıklama yaptı.
“Ben kendi ayakları üzerinde duran ve kendi parasını kazanan bir kadınım” diyen Hande Erçel, Murat Dalkılıç ilişkisi yüzünden yapılan eleştirilere de şöyle yanıt verdi: “Mesleğimi büyük bir aşkla yaparken hakkımda kötü niyetli bir karalama kampanyası var.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler