Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ hamilelik sorusuna ne yanıt verdi?

İlgili Postlar

Pınar Altuğ hamilelik sorusuna ne yanıt verdi?

Pınar Altuğ hamilelik sorusuna ne yanıt verdi? Hamile olduğu haberleri ile gündeme gelen ünlü oyuncu Pınar Altuğ, hamilelik konusuna ne yanıt verdi? Pınar Altuğ, ikinci defa anne mi oluyor? Detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ bikinili haliyle konuşuluyor!

Pınar Altuğ ailesiyle birlikte Bodrum tatilinde

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i ünlü oyuncu Pınar Altuğ, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile birlikte Bodrum’daki teknelerinde atıyor Tatil yapan çiftin keyfi de yerinde.

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ hamile mi?

Pınar Altuğ, teknede görüntülendi. Ancak, her zaman fit görmeye alışık olduğumuz ünlü oyuncunun göbeğinin olduğu dikkat çekti. Pınar Altuğ’un göbekli halini görenler “Pınar Altuğ hamile mi? İkinci bebek mi geliyor?” şeklinde yorumlar yaptılar.

Pınar Altuğ’un eşi Yağmur Atacan kimdir?

Bebek değil, göbekmiş

Göbekli halinin üzerine gelen yorumlara açıklık getiren Pınar Altuğ, “Hamile misiniz?” sorusuna “Hayır bebek yok. Kış boyu çok çalışmaktan spor yapamadım.” diye yanıt verdi.

İşte Pınar Altuğ’un hamilelik sorularına neden olan o görüntüleri

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın isimli dizide rol alan ünlü oyuncu Pınar Altuğ, dizide Meltem karakterine hayat veriyor. Pınar Altuğ, dizideki Taş Fırın Erkeği Haluk karakterinin eşi Meltem rolü ile izleyicinin kalbinde adeta taht kurmuş durumda. Pınar Altuğ, şimdilerde ailesiyle birlikte tatil yaparak sezonun yorgunluğunu atıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler