Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ Gençlik Sırrını Açıkladı

İlgili Postlar

Pınar Altuğ Gençlik Sırrını Açıkladı

Türkiye’nin başarılı oyuncularından Pınar Altuğ, yıllar geçmesine rağmen hiç değişmeyen görüntüsünün sırrını açıkladı. İşte o açıklamalar…

1994 Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen ve böylece şöhretin basamaklarını tek tek tırmanmaya başlayan Pınar Altuğ, sonrasında oyunculuk alanında da yer aldı. başarılı projelerde yer alan ve Çocuklar Duymasın gibi efsane dizilerin vazgeçilmez isimlerinden olan Pınar Altuğ, yıllar geçse  de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. 2008’de Yağmur Atacan ile evlenerek mutlu evliliğini sürdüren oyuncu, geçtiğimiz günlerde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Pınar Altuğ’un Gençlik Sırrı Ne?

Eski yıllardaki fotoğraflarıyla sık sık gündeme gelen Pınar Altuğ’un görünümünün hiç değişmemesi dikkatlerden kaçmıyor. Bu durumun hatırlatılması üzerine açıklama yapan oyunu, Sadece fiziki olarak değil, ruhen de iyi olduğunu söyledi. İyi yaş almaya çalıştığını ve bunun için beslenmesine dikkat ettiğini ifade eden Altuğ  “Yaş alıyoruz. İyi yaş almaya çalışıyorum. Genç görünme çabam yok. Kendime iyi bakmaya ve sağlıklı olmaya çalışıyorum. Sadece fiziki güzellik değil, içeriyi de iyi beslemeye çalışıyorum. Ruhen de iyiyim. Güzel bir evliliğim ve çok tatlı bir çocuğum var. İşim ve arkadaşlarım hayatımda. Vefalı biriyimdir. Bana zarar verecek ve mutsuz edecek insanlara mesafeli oluyorum. Bana negatif enerji veren insanlardan vazgeçtim” dedi.

Pınar Altuğ Gençlik Sırrını Açıkladı
Pınar Altuğ Gençlik Sırrını Açıkladı

Beslenmede nelere dikkat edildiği sorulan oyuncu, 2020 yılından beri aralıklı oruca geçtiğini ve beslenme programını da buna göre düzenlediğini ifade etti. Yiyecek konusunda seçici olmadığını da aktaran Pınar Altuğ yemediği tek şeyin ise sakatat olduğunu söyledi.

Botoks İtirafı

Kendiyle barışık olduğunu açıklayan Pınar Altuğ, ilk botoksunu 35 yaşında yaptırdığını ve yüzünde ufak tefek değişiklikler olduğunu da açık açık söyledi. Botoks konusunda ise “Devamlı seyirci karşısında olan oyuncunun yapmaması gerekiyor” diyerek oyunculara da mesaj gönderdi.

Pınar Altuğ kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler