Ana SayfaÜnlülerEngin Altan Düzyatan Yeni İşinden Memnun Değil

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan Yeni İşinden Memnun Değil

Engin Altan Düzyatan son dönemlerde oyunculuk yerine işin mutfağına geçmişti. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamalar ile işin kolay olmadığını söyledi.

Etiler’de magazin muhabirlerinin objektiflerine takılan Engin Altan Düzyatan, hayatı ve kariyeriyle ilgili merak edilenleri açıkladı. oyunculuk performansıyla göz dolduran ve Türkiye’nin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Düzyatan, dinlenme sürecine geçtiğini söyledi. 2024 yılındaki projelerini sona erdirdiğini ve bu yıl herhangi bir projede yer almayacağını açıklayan ünlü isim, Dubai sonrasında Uludağ’da tatil yaptığını ve dinlenmeye devam edeceğini ifade etti.

Engin Altan Düzyatan Yeni İşinden Memnun Değil
Engin Altan Düzyatan Yeni İşinden Memnun Değil

Engin Altan Düzyatan: Yapımda İşler Daha Zor

Oyunculuk sonrasında kariyerine yapımcı olarak da devam etme kararı alan Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz yıl ilk projelerine başlamıştı. Magazin muhabirlerinin yapımcılık ile oyunculuk arasındaki farkın ne olduğunu sorması üzerine samimi cevaplar veren Engin Altan Düzyatan, oyunculuğun daha iyi olduğunu, yapımcılığının görüldüğü kadar kolay olmadığını söyledi.  “Birazcık o taraftayım, birazcık bu taraftayım. Elimden geldiği kadar uğraşıyorum. Oyunculuğun şöyle bir rahatlığı var. Hiçbir şeyle sen uğraşmıyorsun, birileri senin adına uğraşıyor. Sen gidiyorsun oynuyorsun, eve dönüyorsun. Yapımda daha zor işler, çok fazla parametreler var. Bütün hepsini senin takip etmen gerekiyor. Şimdi onun geyiğini yapıyorum. Starlık daha iyiymiş.” diyerek bu konudaki görüşlerini aktaran oyuncu, oyunculuğa daha fazla ilgi gösterdiğini de söyledi.

Geçtiğimiz günlerde belgesel projesini tamamlayan oyuncu, yeni bir filmin de montaj aşamasında olduğunu söyledi. Ortak bir projede yer aldığını ve bu projedeki filmin de çıkmak üzere olduğunu aktaran Engin Altan Düzyatan, tüm bunlar sonrasında dinlenip 2025 itibariyle projelere devam edeceğini açıkladı. Ünlü oyuncunun sevenleri ise daha fazla projede onu ekranlarda görmek istediğini iade etti.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler