Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ 'dan Samimi Açıklamalar!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ ‘dan Samimi Açıklamalar!

Oyuncu Pınar Altuğ Jülide Ateş’in sunduğu “40” programına konuk oldu. Format gereği kendisine yöneltilen soruları belli bir zaman diliminde yanıtlayan oyuncudan samimi açıklamalar geldi. Röportajın detayları haberimizin devamında…

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ ‘dan Aldatma Sorusuna Sert Yanıt

Pınar Altuğ aldatan kadın mı?

Sana ne ya da kime ne? Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacım var? Ben ilk kocamla evlenirken ‘niye seviyorsun’ diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Üstelik de boşanan benim! Hayatımın hiçbir döneminde beraberliklerimle ilgili çok açıklamalar yapan kadın olmadım. Evlendiğim zaman niye evlendin diye kimse sormadı, boşanırken sorma hakkı oldu. Kaldı ki ben birinin yuvasını mı bozmuşum. Ben kendi evliliğimden vazgeçtim. Dolayısıyla bu beni ve onu ilgilendirir.

Pınar Altuğ istenmeyen gelin oldu mu?

Biz ilk beraber olduğumuzda, benim kayınvalidem özel bir kadındır, çok farklıdır, Yağmur’la birlikte gidiyoruz geliyoruz, haşır neşir haldeyiz. Yağmur odada uyurken kapıyı açıyor, ‘Bir şey soracağım sen Pınar Altuğ’la mı berabersin?’ diyor. ‘Evet’ diyor Yağmur, ‘tamam’ deyip kapıyı kapatıyor. Beraberlik gayet yolunda gidiyor, evlenmeye karar verdik, kayınvalidem bir sosyal ortamda çok yakından tanıyabileceğin bir isim, bizim camiamızdan biriyle tesadüfen aynı masaya düşüyor. Kadın dönüp kayınvalideme ‘Ya bu kadar yaş farkına karşı gelmiyor musunuz, bu sizi rahatsız etmiyor mu?” diyor, kayınvalidem ona ‘Sanırım sizin çocuğunuz yok, çünkü eğer bir çocuğunuz olsaydı, evladınızın gözünde bu kadar mutluluk ışıltıları uyandıran birinin sizin için ne kadar kıymetli olacağını anlardınız” diyor ve masada herkes buz kesiyor ve konu kapanıyor. 

Pınar Altuğ ve Didem Uzel ‘in Arası Açıldı

Evlilik Sözleşmemiz Yok

Mutlu evliliğin sırrı evlilik sözleşmesi mi?

Hayır asla değildir. Bana göre içinde hiçbir hesabın olmamasıdır, bunu sadece para anlamında söylemiyorum. Bunu böyle yaparsam böyle olur gibi hesaplar başlarsa bence o evlilikte tehlike var demektir. Ben 17 yaşından beri kendi parasını kazanan, kimseye eyvallah etmemiş bir kadınım. Çok bildiğimi okuyabiliyorum, çok şükür kendi mesleğim var kendi param var. Evliliğin aşkına kapılıp ya da hayat öyle getirdiği için çocuklara vs. ileyle iş hayatından vazgeçip eve tek gelen parayı paylaşan bir ailede yarın öbür gün kadın dımdızlak sokağa bırakılacaksa, evet evlilik sözleşme yapılmalı. Ben kendi açımdan böyle bir şeye ihtiyaç duymadım, hayır bizim aramızda evlilik sözleşmesi yok. Tam tersi bizim aramızda hiç para konuşulmaz; 14 senedir beraberiz 12 buçuk senedir evliyiz, biz hiç böyle bir senin şu kadar var, benim şu kadar var hiç olmadı. Bu bir şans. 

Pınar Altuğ Çocuklar Duymasın’dan başka bir dizide oynayacak mı?

Teklif gelirse evet. Başka dizilerde de oynadım. Sadece Çocuklar Duymasın’da değil; üstüne üstlük Çocuklar Duymasın’dan ayrıldığım ve tekrar başladığım sürenin aralarında başka dizilerde oynadım ama, Çocuklar Duymasın Türkiye için o kadar başka ki Türkiye için, birçoğumuzun aklında kalmadı bu işler… Ben Meltem’i o kadar kabul ettim ki, sokakta Meltem deyince gayet dönüp cevap veriyorum. Ben bu kadar uzun süre bir karakteri oynayabilmeyi ve ekranda olabilmeyi bir başarı olarak görüyorum. Elbette başka işler de olabilirdi, hala olabilir, daha buradayız bir yere gitmiyoruz, o olmasaydı bu olsaydı diye düşünmedim bugüne kadar.  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler