Ana SayfaDedikoduPetek Dinçöz'ün Evlilik Kararı Aldığı Nida Büyükbayraktar İle İlgili İddialar..

İlgili Postlar

Petek Dinçöz’ün Evlilik Kararı Aldığı Nida Büyükbayraktar İle İlgili İddialar..

Manken ve şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında hayatını iş insanı Serkan Kodaloğlu ile birleştirmişti. Dinçöz’ün bu evliliğinden oğlu Aslan dünyaya gelmişti. Ancak çift geçtiğimiz Nisan ayında boşandı. Petek Dinçöz’ün evlilik kararı aldığı Nida Büyükbayraktar’ın ile ilgili iddialar gündeme düştü.

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu

4 ay önce Serkan Kodaloğlu ile evliliğini noktalayan Dinçöz’ ün, işletmeci Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturacağı haberi magazin dünyasına bomba gibi düştü. Ünlü isim, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü şarkıcı, yüzüklerin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak altına “Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun” notunu düşünce takipçileri şaşkınlıklarını dile getirdi.

Petek Dinçöz Miami’ye Yerleşme Nedenini Açıkladı

Petek Dinçöz’ün Evlilik Kararı Aldığı Nida Büyükbakyaraktar ile İlgili İddialar

Petek Dinçöz, izdivaç kararı aldığı ve nişanlandığı Nida Büyükbayraktar ile ilgili iddiaları öğrenince ne tepki verecek? Kararı değişir mi? İşte detaylar…

Gökay Kalaycıoğlu’nun “Petek Dinçöz evlendi mi?” sorusuna “Hayır” yanıtını veren Gazeteci Nurcan Sabur “Dün gece beni Petek aradı. Ben bugün evleneceklerini biliyordum. Çünkü medyada bu şekilde haber olmuştu. Yarın mı? dedim. Hayır dedi. Bana bir tarih söyledi. Yeri de söyledi ve ‘60 kişilik bir grupla birlikte, ağabey sende davetlimsin’ dedi. Evet evleniyorlar, nişanlandılar Nida ile” diyerek sözlerine devam ederken Tayyar Işıksaçan “Nida, Didem Taslan’ ın eski sevgilisi değil miydi?” diye bir soru yöneltti. Nurcan Sabur ise “Öyle diyorlar” derken, masa yorumcularından Manken Ece Gürsel “Öyle diyorlar değil öyle. 10 yıl beraberlerdi” diye yanıtladı.  Araya giren Tayyar Işıksaçan ise “Son yılları biraz sıkıntılıydı.  Nida’nın biraz böyle darp etme, eziyet etme gibi huyları vardı o dönem. Şiddete meyilli hallerinden Didem mustaripti.” diyerek iddiada bulundu. Masa yorumcularından gazeteci Özlem Uçar ise yayına bağlanarak Tayyar Işıksaçan’ ın iddialarını doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu.

Özlem Uçar “Ben açıkçası Petek Dinçöz’ ün Nida Bey ile evleneceğini duyduğumda ciddi bir şok yaşadım. Didem de bağlanıp açıklayabilir bunu. Ciddi anlamda şiddet görmüştü. Nida Bey hala aynı karakterdeyse ben geçmiş olsun diyorum. Nida Bey’ in şiddete eğilimi var. Birkaç kez dayak yemişti Didem. 3 ayda evlilik kararı alınması biraz risktir. Ben Petek’ i çok severim. Umarım aradığı aşkı bulur ama ben emin değilim. Keşke birazcık daha zaman geçseydi”  dedi.

Bu telefon konuşmasının ardından Ece Gürsel ise “4 ayda alınan evlilik kararı zaten 4 ayda biter. Ben buna inanıyorum” yorumunu yaptı.

Petek Dinçöz Kimdir?            

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler