Ana SayfaDedikoduPetek Dinçöz'ü 12 Milyondan Eden O Hata!

İlgili Postlar

Petek Dinçöz’ü 12 Milyondan Eden O Hata!

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 2009-2010 seneleri arasında bir televizyon kanalında ‘Arım Balım Peteğim’ adındaki müzik programının sunuculuğunu yapmıştı. Petek Dinçöz’ü 12 Milyondan Eden O Hata! Detaylar Haberimizde..

Petek Dinçöz’e Sürpriz Doğum Günü!

Petek Dinçöz’ü 12 Milyondan Eden O Hata!

Şarkıcı Petek Dinçöz, 2009-2010 sezonunda bir kanalda ‘Arım Balım Peteğim’ isimli müzik programın hazırlayıp sunmuştu. Ünlü şarkıcı, o dönem kanaldan alamadığı parası için o zamanki yapımcı şirket için mahkemeye gidip dava açmıştı. Mahkeme karar verdi ve yapım şirketinin 12 milyon lira ödemesine hükmetmişti.

Petek Dinçöz Kimdir?

Petek Dinçöz’ün İcra Memurları Elleri Boş Döndü!

Petek Dinçöz, alınan mahkeme kararıyla parasını alabilmek için icra dairesine başvurdu. Fakat  icraya giden memurlar, yapım şirketinin üçüncü şahıslara devredildiği ortaya çıkınca görevlerini yapamadılar. Yapım Şirketinin üzerine kayıtlı mal varlığı ve gayrimenkul tespit edilemeyince, şirketin planlı şekilde hareket ederek muhasebe hesaplarının boşaltıldığını belirtip, şirketin haksız davranışı sebebiyle zarara uğratıldığını altını çizerek ünlü şarkıcı, İcra Ceza Mahkemesi’nin yolunu tuttu. Petek Dinçöz, icraya verdiği yapım şirketinin, ‘Alacaklıyı zarara uğratmak için mevcudu eksiltmek’ suçunu işlediğini iddia etti.

Petek Dinçöz Mahkemeye Gitmeyince Olanlar Oldu!

Günaydın’dan Dilek Yaman’ınyapmış olduğu özel haberne göre; Geçtiğimiz haftalarda İcra Ceza Mahkemesi’nde yargılama yapıldı. Mahkeme, Dinçöz’ün her ne kadar yapım şirket sahibinin hapis cezası ile cezalandırılması talep etsede, mahkemeye usulüne uygun olarak davet edilmesine karşın Petek Dinçöz’ün veya avukatının olan duruşmaya gelmediği ve hatta bir mazerette belirtmediği için şikayet hakkının düşürülmesine karar verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler