Ana SayfaDedikoduPetek Dinçöz'den Hamilelik Açıklaması

İlgili Postlar

Petek Dinçöz’den Hamilelik Açıklaması

Şarkıcı Petek Dinçöz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu Serkan Kodaloğlu’dan geçtiğimiz mart ayında tek celsede boşanmıştı. Üçüncü kez nikah masasına oturarak gençlik aşkı iş insanı Nida Büyükbayraktar ile hayatını birleştiren Petek Dinçöz, önceki gün eşiyle birlikte Etiler’deydi. Ünlü şarkıcı, hakkında çıkan hamilelik haberlerine karnını göstererek cevap verdi. Petek Dinçöz’den hamilelik açıklaması geldi. İşte o açıklama;

“İlk Adımımız Hayırlı Olsun”

Gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden ünlü şarkıcı, Nida Büyükbayrakdar ile yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz günlerde evleneceklerine dair haberler çıkan çiftten sürpriz haber gelmişti. Yüzüklerinin fotoğrafını paylaşan Dinçöz, “Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun. Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın… ” dedi. Takipçileri ikiliye tebrik mesajları yağdırmıştı.

Kına Gecesi Yaptı

Önceki gün kına gecesi yapan Dinçöz, yakın arkadaşlarıyla göbek atmayı ihmal etmemişti. Ellerine kına yakılan Dinçöz, gecenin fotoğraflarını takipçileri ile paylaşmıştı.

Petek Dinçöz Nida Büyükbayraktar’la Dünyaevine Girdi

Petek Dinçöz, 3,5 aylık yalnızlığın ardından geçtiğimiz hafta nişanlandığını duyurduğu Nida Büyükbayrakdar ile evlendi. Çift, dün akşam Beşiktaş’taki bir otelde Nikah masasına oturdu. Törende, Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar’ı aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Nikahtan kareler sosyal medyada paylaşıldı.

“Gençlik Aşkımla Evlendim”

Petek Dinçöz, önceki gün eşiyle birlikte Etiler’deydi. Eşiyle birlikte baş başa yemek yedikten sonra el ele alışveriş turuna çıkan Dinçöz, evliliği hakkında; “Gençlik aşkımla evlendim. Çok mutluyum, Allah tüm isteyenlerin başına versin. Yarım kalan bir aşktı bizimkisi. Bizim için de ani oldu ama mutluyuz” dedi.

Düğün Hediyesi Dudak Uçuklattı

Gazeteci Bilal Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gelin Petek Dinçöz’ün düğün hediyesini açıkladı. Nida Büyükbayraktar, Petek Dinçöz’e düğünde, pırlanta taşlarla süslü, özel seri bir saat hediye etti. Saatin fiyatının 72 bin dolar, yani yaklaşık olarak 1 milyon 300 bin lira olduğu öğrenildi.

Petek Dinçöz Kimdir?       

Petek Dinçöz’den Hamilelik Açıklaması

Hakkında çıkan hamilelik haberlerine de karnını göstererek cevap veren Dinçöz, “Hamile değilim görüldüğü üzere ama ikimizde çocuk istiyoruz. Nİda’ya kalsa hemen ama hayırlısıyla bakalım” diyerek gülümsedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler