Ana SayfaDedikoduPetek Dinçöz 'ün Boşandığı Eşi Serkan Kodaloğlu 'dan El Ele Paylaşım!...

İlgili Postlar

Petek Dinçöz ‘ün Boşandığı Eşi Serkan Kodaloğlu ‘dan El Ele Paylaşım!…

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz ile olan 8 sene gibi uzun süren evliliğini 15 Mart tarihinde sonlandıran iş adamı Serkan Kodaloğlu‘nın adeta hızlına yetişilmiyor. Ünlü şarkıcıyı çabuk unuttuğu görülen Serkan Kodaloğlu, şarkıcı Maya ile el ele pozlarını yayınladı. Serkan Kodaloğlu, Maya ile aşkını İşte Böyle İlan Etti….

Petek Dinçöz ’ün Kocası Serkan Kodaloğlu Hakkında Bomba İddialar!…

Petek Dinçöz ‘ün Boşandığı Eşi Serkan Kodaloğlu ‘dan El Ele Paylaşım!…

2014 yılında nikâh masasına oturduğu Petek Dinçöz ’le sürpriz bir şekilde boşanan iş adamı Serkan Kodaloğlu, magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. İlk önce Amerika’ ya yerleşen Petek Dinçöz ’ün Reza Zarrab ’la aşk yaşadığı iddia edilince açıklamalar yapan Serkan Kodaloğlu, kısa bir süre önce Tarabya ’da bir restaranda 23 yaşındaki 2018 Best Model of the World birincis Iman Casablanca ile baş başa romantik bir Yemekte görüntülenmiş, Ancak ünlü ikili fotoğrafları hakkında herhangi bir açıklamada bulunmamıştı…

Genç Şarkıcı İle Aşkı İlan…

Serkan Kodaloğlu şimdi de genç şarkıcı Maya ile el ele poz verdi. Şarkıcı Maya, sosyal medya sayfasında, Serkan Kodaloğlu ile el ele olan bir görüntüsünü paylaştı. Serkan Kodaloğlu, Maya ile aşkını İşte Böyle İlan Etmiş Oldu….

Petek Dinçöz Kimdir?

İşte Serkan Kodaloğlu Ve Şarkıcı Maya İle O Pozu;

Serkan Kodaloğlu Ve Şarkıcı Maya
Serkan Kodaloğlu Ve Şarkıcı Maya

Serkan Kodaloğlu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler