Ana SayfaDedikoduPerihan Savaş: Hikaye Zorluğu Çekiyoruz

İlgili Postlar

Perihan Savaş: Hikaye Zorluğu Çekiyoruz

Perihan Savaş, Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması kapsamında yapılan söyleşide soruları yanıtladı. Perihan Savaş “Hikaye zorluğu çekiyoruz” diyerek samimi açıklamalar yaptı. İşte ünlü oyuncunun o yanıtları;

Perihan Savaş Merak Edilenleri Yanıtladı

Perihan Savaş, Sultanbeyli Uluslararası Kısa Film Yarışması kapsamında yapılan söyleşide soruları yanıtladı. Suat Köçer’in moderatörlüğünü üstlendiği söyleşi, Sultanbeyli Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Festivalin Ulusal Yarışma Jürisi Başkanı da olan Perihan Savaş dizi ve film sektörü hakkındaki soruları yanıtladı.

Mustafa Üstündağ’dan olay Perihan Savaş paylaşımı!

Perihan Savaş: Hikaye Zorluğu Çekiyoruz

Ünlü sanatçı, “Televizyon için yapılan işlere baktığımızda biraz hikaye zorluğu çekiyoruz. Bunun yanı sıra tutan bir hikayenin benzerlerinin de çekilmesini özellikle son yıllarda çok görmeye başlıyoruz. Bu kolaylığa kaçmak yerine başka ve yeni hikayeler bulunmalı” dedi.

“Denemekten Korkmayın”

Savaş, genç sinemacılara tavsiyelerde de bulundu: “Gençlere ilk söyleyeceğim öncelikle işlerini sevmeleri. Gerçekten yüreğinizi vererek mesleğinizi seveceksiniz, okuyacaksınız, araştıracaksınız ve yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Denemekten asla ve asla korkmayın. Deneyim ve yeni tecrübeler edinip yolunuzu kendiniz açacaksınız” dedi.

“Film Çekmekten Vazgeçmeyin”

Perihan Savaş, Türkiye’de belgesel ve kısa film alanlarında çok başarılı işlere imza atıldığının altını çizdi. Kısa film festival ve yarışmalarının gençlerin sanatsal üretimine yönelik en büyük motivasyonlardan biri olduğunu da belirten Savaş, gençler için “Yeteneklerinizi fark edin, film çekmeye ve güzel işler çıkartmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler