Ana SayfaDedikoduPelin Öztekin ve Kıvanç Arslan, ayrılık sonrası yeni aşklar yaşamaya başladılar

İlgili Postlar

Pelin Öztekin ve Kıvanç Arslan, ayrılık sonrası yeni aşklar yaşamaya başladılar

Bir dargın bir barışık yürüttükleri ilişkilerini kesin olarak noktalayan ünlü oyuncular Pelin Öztekin ve Kıvanç Baran Arslan, yeni aşklara yelken açtılar. Pelin Öztekin’den sonra Kıvanç Baran Arslan da yeni bir aşka yelken açtı. Detaylar haberimizde…

Her ikisi de ünlü birer oyuncu olan Pelin Öztekin ve Kıvanç Baran Arslan çifti, 2016 yılının Şubat ayında nişanlanarak üç yıllık birlikteliklerinde evlilik yolunda ilk adımı atmışlardı. Düğün tarihlerini açıklamaları beklenen çift, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde ayrılmışlardı.

Mide ameliyatı geçirdikten sonra sıkı bir spor programı uygulayan ve hızla kilo vererek fit bir görünüme kavuşan ünlü oyuncu Pelin Öztekin’den ayrılan Kıvanç Baran Arslan da spor salonunda vakit geçirmeye başlamıştı. Her ikisi de zayıflayan ve yeni bir görünüme sahip olan ünlü oyuncular, şimdi yeni aşklara yelken açtılar.

Uzun bir süre ayrı kaldıktan sonra yine bir sürpriz yağarak barışan çift, ilişkilerini bir türlü toparlayamadı ve yine ayrılmıştı.

Güzel oyuncu Pelin Öztekin, ayrılıktan bir süre sonra yeni bir aşka yelken açmış, yeni aşkı ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlar yapıyordu.

Öztekin’in ardından Kıvanç Baran Arslan da yeni aşkı ile poz vermeye başladı. Arslan, yeni sevgilisi ile birlikte çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından “Güzeller içinden bir seni seçtim… Gerisini sen biliyorsun :)” notu ile paylaştı.

İşte Kıvanç Baran Arslan’ın yeni sevgilisi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler