Ana SayfaDedikoduNihat Doğan, "Her devrin adamısın" eleştirilerine öyle bir yanıt verdi ki...

İlgili Postlar

Nihat Doğan, “Her devrin adamısın” eleştirilerine öyle bir yanıt verdi ki…

Son dönemlerde yaşadığı polemikler ile sık sık gündeme gelen ünlü türkücü Nihat Doğan, kendisine yönelik “Her devrin adamısın” şeklinde yapılan eleştirilere ekrandan yanıt verdi. Doğan’ın sözleri, ekran başındakilerin kafalarını karıştırdı. Detaylar haberimizde…

Her devrin adamısın…

Beyaz TV ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda yorumculuk yapan ünlü türkücü Nihat Doğan, kendisine yöneltilen “Her devrin adamısın” eleştirilerine canlı yayında yanıt verdi.

Bu tarz eleştirileri dikkate almadığını ifade eden Nihat Doğan, “FETÖ’cüsü  PKK’cı oldu, CHP’si kemalisti Apoist oldu, Apoisti kemalist oldu, sosyalisti kemalist oldu, kemalisti sosyalist oldu. Denizanası bile bunlar kadar dönmedi. Gelmiş ‘ Nihat Doğan sen devrin adamı oldun’ diyorlar. Bırakın ulan bu işleri.” diye konuştu.

Ünlü türkücü Nihat Doğan, son olarak Müjdat Gezen’in Halk TV’de yayınlanan programda kendisine yönelik eleştirisinde “Nihal” demesine çok öfkelenmesi ve bu Gezen’in bu sözüne karşılık olarak canlı yayında “Odam sana açık. Gel göstereyim sana Nihal mi Nihat mıyım” sözleri ile yanıt vermesiyle gündeme gelmişti.

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler