Ana SayfaÜnlülerPelin Karahan'ın Eşinden Arda'ya Tam Destek!

İlgili Postlar

Pelin Karahan’ın Eşinden Arda’ya Tam Destek!

Pelin Karahan’ın eşinden Arda’ya tam destek! Ünlü oyuncu Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay, geçtiğimiz gün Arda Turan hakkında söylediği sözlerin çarpıtıldığını iddia etti. Bedri Güntay, konu hakkında kendisini nasıl savundu? Neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Pelin Karahan’dan Mutluluk Pozu!

Pelin Karahan’ın eşinden Arda’ya tam destek!

Pelin Karahan’ın eşinden Arda’ya tam destek! Başarılı ve güzel oyuncu Pelin Karahan’ın eşi Bedri Güntay, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenmiş ve arkadaşı Arda Turan’ın destekçisi olduğunu belirmişti.

Kendisini görüntüleyen muhabirlerle ayak üstü sohbet eden Bedri Güntay, kendisine sorulan Arda – Berkay kavgası hakkında olayların yanlış yorumlandığını söylemişti.

Ekranlarda olayların yanlış bir şekilde yorumlandığını söyleyen Bedri Güntay, “Bizim bir şey söylememiz doğru olamaz. Ben her zaman Arda’nın destekçisiyim ve onun yanındayım” diyerek tepki toplamıştı.

Pelin Karahan’ın Eşi Bedri Güntay kimdir?

Pelin Karahan'ın Eşinden Arda'ya Tam Destek
Pelin Karahan’ın Eşinden Arda’ya Tam Destek

Tepkiler üzerine yeni bir açıklama geldi

Arda Turan – Berkay Şahin arasında yaşanan olay hakkındaki yorumunun çarpıtıldığını söyleyen Bedri Güntay, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

İşte Bedri Güntay’ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama…

Şiddeti desteklemem söz konusu olamaz

“Her iki tarafın aileleri adına çok üzücü ve yargıya intikal eden bir olay yaşandı.Uzun yıllardır arkadaşım olan Arda ve dolayısıyla eşi böyle bir olayın içinde yer aldığı için, olayın bazı detayları benim adıma netlik kazanmadığı için sadece üzüntümü ifade eden bir cümle kullandım. Bir kavgayı, bir şiddeti desteklemem söz konusu olamaz. Diğer suölamayı ise asla kabul edemem ancak bir yorum yapmak için kanıtlanmasını uygun görüyorum. Açıklamamdaki cümleler yaşanan olayı desteklediğim ya da onayladığım anlamına gelmiyor. Kaldı ki, “desteklemek” ya da “tarafındayım” kelimelerini asla kullanmadım. Zaten röportaj kayıtlarında bu açıkça görülmektedir. Konuyu saptıran basın mecralarına gerekli yasal uyarılar yapılacaktır.”

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler