Ana SayfaÜnlülerPelin Akil ve eşi Anıl Altan'dan romantik yıldönümü kutlaması

İlgili Postlar

Pelin Akil ve eşi Anıl Altan’dan romantik yıldönümü kutlaması

Pelin Akil Altan ve eşi Anıl Altan’dan romantik yıldönümü kutlaması. Beş yıldır birlikte olan Pelin Akil Altan ve Anıl Altan çifti, beraberliklerinin beşinci yılını kutladı. Sosyal medya hesabındaki duygusal paylaşıma beğeni yağdı. Detaylar haberimizde…

Pelin Akil hamile mi?

Pelin Akil ve Anıl Altan yıldönümünü kutladı

Her ikisi de birbirinden ünlü oyuncu olan Pelin Akil Altan ve Anıl Altan, birlikteliklerinin beşinci yıldönümünü kutladı. Ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden biri olan Pelin Akil Altan ve Anıl Aştan çifti, aşkları ile dikkat çekiyor. İki yıl önce hayatlarını birleştiren Pelin Akil Altan ve Anıl Altan, aşklarının beşinci yıldönümünü kutladı.

Pelin Akil Altan kimdir?

Anıl Altan’dan Pelin Akil’e: Kalbimizin birlikte attığı nice 5 senelere güzel karıcığım

Anıl Altan, sosyal medya hesabından eşi Pelin Akil Altan için duygusal bir paylaşım  yaptı. Altan, paylaşımında “Zaman seninle durmuş ve senden sonra çokta önemli olmasa da Dünya da seninle geçirdiğim insanlığın kullandığı zaman birimine göre 5. Senemiz ama seninle her anımız yeni,heyecanlı…geride kalan bir şey yok hep kattıklarımız,birbirimizden öğrendiklerimiz,beraber büyüdüğümüz,güldüğümüz ve kalbimizin birlikte attığı nice 5 senelere güzel karıcığım.” diyerek Pelin Akil Altan’a olan aşkını bir kez daha dile getirdi.

Anıl Altan kimdir?

Pelin Akil Altan, Bodrum tatilinde görüntülenince bir anda panik yaşayarak göbeğini havluyla saklamaya çalışmıştı. Bu hareketi “hamile mi?” sorularını gündeme getirmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler