Ana SayfaDedikoduPedro De Noronha Gözaltına Alındı

İlgili Postlar

Pedro De Noronha Gözaltına Alındı

Bir süredir eski eşi Pedro De Noronha ile zorlu bir süreçten geçen Tülin Şahin geçtiğimiz gün eski eşinden şikayetçi oldu. Pedro De Noronha gözaltına alındı. İşte detaylar;

Tülin Şahin’den Bomba İtiraf

Kızı dünyaya geldikten kısa bir süre sonra boşanma kararı alan ünlü manken Tülin Şahin;

“Gerek doğumdan hemen sonra eski fiziğime dönmem için yaptığı baskılar, gerek hamileyken bir tane dondurma yediğim için çıkarttığı şiddetli kavgalar benim için son derece yıpratıcı oldu. Benim önceliğimin mükemmel gözükmekten önce bir anne olmak olduğunu kabul etmedi. Kamuoyunca da bilindiği gibi yıllardır en büyük hayalim anne olmaktı. Şimdi buna sahip olduğum hayatımın en mutlu zamanının benden yüzeysel beklentiler için çalınmasına izin vermiyorum. Kendimi ve özgüvenle büyümesini istediğim kızım Sienna’yı bu şiddet ve baskının karşısında bırakmayı kabul etmiyorum. 25 yıldır durmadan çalışan ve üreten bir kadın olarak anneliğimi her normal kadın gibi yaşamanın benim hakkım olduğuna inanıyorum. Kadınlar olarak hepimizin farklı şekillerde maruz kaldığı bu şiddet ve baskının artık bir son bulmasını istiyorum.” açıklamasını yapmıştı.

Tülin Şahin’e Hapis Şoku

Pedro de Noronha Şikayetçi Oldu

Tülin Şahin’in avukatı İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan korunma talepli dilekçede, “Tülin Şahin ile Pedro de Noronha arasında şiddetli geçimsizlik yaşanmıştır. Tülin Şahin, son derece agresif davranışlarda bulunmuştur. Noronha’yı evden ayrılması ve kendi ülkesine gitmesi halinde çocuğun yüzünü bir daha göstermemekle ve çocuğun soyadını değiştirmekle tehdit etmiştir. Pedro de Noronha, 9 Ekim’de çocuğunu görmek için Tülin Şahin’in oturduğu konuta gitmiştir. Noronha biraz gecikince Tülin Şahin sinirlenmiştir. Çocuğun önünde hakaretler yağdıran Tülin Şahin, Noronha’ya tekme ve yumruk atarak ağır şekilde darp etmiştir.” ifadelerine yer vermişti.

Pedro De Noronha Gözaltına Alındı

Bir süre önce resmi olarak evlenmedikleri ortaya çıkan Şahin ve Noronha, kısa süre içinde ilişkilerini noktalamıştı. Pedro de Noronha ayrılık sonrası kızını göremediği gerekçesiyle Şahin’e dava açtı. Her ayın ilk 7 günü kızını görme izni alan Noronha’nın geçtiğimiz gün akşam İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındığı ortaya çıktı.
Ünlü köşe yazarı Bülent Cankurt’un haberine göre; Tülin Şahin, önceki hafta Pedro de Noronha’nın, kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. Türkiye’de bir ikametgah adresi olmadığı için bulunamayan Noronha, 1,5 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla Lizbon dönüşü İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. İfadesi alınan iş adamı birkaç saat içinde serbest bırakıldı. Olay hakkında Tülin Şahin’den henüz bir açıklama gelmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler