Ana SayfaKültür ve Sanat'Patron' oyunu Anadolu Yakası'nda

İlgili Postlar

‘Patron’ oyunu Anadolu Yakası’nda

‘Patron’ oyunu Anadolu Yakası’nda… Cemal Hünal ve Onur Şenay’ın rol aldığı Patron oyunu, Anadolu Yakası’nda görücüye çıkacak. Patron oyunu Ekim ayı etkinlik takvimi haberimizde…

‘Patron’ oyunu Anadolu Yakası’nda

Tiyatroseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Cemal Hünal ve Onur Şenay’ın rol aldığı “Patron” oyunu 24 Ekim Çarşamba günü Duru Sahne’de (Kadıköy) sahnelenecek. Çocukluk arkadaşı iki kafadarın birlikte çıktıkları yolculuğun macerasını anlatan ‘Patron’ ile gülmeye hazır olun!

‘Patron’ şimdi de Duru Sahne’de

Tiyatro Şenay’ın, iki ünlü oyuncusu Cemal Hünal ve Onur Şenay’ı tiyatro sahnesinde buluşturan “Patron”, tüm dikkatleri çekmeye devam ediyor. Gayrettepe KATS Sahne’de yoğun ilgi gören Patron, şimdi de kahkahasını Duru Sahne’ye taşıyor.

‘Patron’ oyununun konusu

Bir yol macerası olan oyunda; çocukluk arkadaşı iki kafadar Sadık (Cemal Hünal) ve Okan (Onur Şenay), Patron adını verdikleri bir mafya lideri için çalışmaktadırlar. Patron’un ölüm talimatı verdiği birini öldürürler, fakat yanlış kişiyi öldürdüklerini fark ederler. Patron’un gazabından çok korkan iki kafadar, Patron’a gidip durumu kendi ağızlarından anlatmak isterler.

Tiyatro Şenay’ın tek perdelik oyunu “Patron”, 24 Ekim Çarşamba günü 20:30’da Duru Sahne’de!

Patron oyunu Ekim ayı etkinlik takvimi

24 Ekim Çarşamba / Patron – Duru Sahne 20:30

25 Ekim Perşembe / Patron – Keşan Belediyesi Tiyatro Salonu/Keşan 20:30

31 Ekim Çarşamba / Patron – Gayrettepe KATS Sahne 20:30

Cemal Hünal ve Onur Şenay’ın rol aldığı “Patron” oyunu 24 Ekim Çarşamba günü Duru Sahne’de (Kadıköy) sahnelenecek. Çocukluk arkadaşı iki kafadarın birlikte çıktıkları yolculuğun macerasını anlatan ‘Patron’ ile gülmeye hazır olun!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler