Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerDünya Hali'nin fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Dünya Hali’nin fragmanı yayınlandı

Dünya Hali’nin fragmanı yayınlandı… Merakla beklenen Dünya Hali filminin fragmanı ve afişi görücüye çıktı. Film hakkında merak edilen detaylar ve önemli ipuçları haberimizde…

Dünya Hali’nin fragmanı ve afişi yayınlandı

Uzun süredir büyük bir merakla beklenen Dünya Hali filminin fragmanı ve afişi yayınlandı. Set arkası görüntüleri ile de adından söz ettirecek olan filmin başrollerini Murat Dalkılıç ve Melis Sezen’in paylaşıyor. Dünya Hali filmi sevdiği kadınla iletişim kurabilmek için filofobik rolü yapan Serdar ile gazeteci Gizem’in hikayesini konu alıyor. 2 Kasım’da beyazperdeye çıkacak olan film, yılın en iyi romantik filmi olmaya aday. Yapımcılığını Pusula Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ömer Can’ın oturduğu “Dünya Hali” filminde Murat Dalkılıç, Melis Sezen, Eren Hacısalihoğlu, Serenay Aktaş ve Demet Gül gibi başarılı isimler rol alıyor.

Dünya Hali Özet

Serdar 29 yaşında, İTÜ Makine mezunu, hayatını animatörlük yaparak sürdüren, içine kapanık birisidir. Ah Güzel İstanbul dergisinde çalışan, idealist gazeteci Gizem’e uzun zamandır aşıktır, ama Gizem onun varlığından haberdar dahi değildir. Serdar, ev arkadaşları Batu ve Masal’la girdiği bir iddia sonucu, Gizem’le tanışıp sevgili olmaya karar verir. Gizem’in dergiye yapacağı röportajın konusu filofobidir (aşık olma korkusu) ve Serdar kendini filofobik olarak tanıştırır. Bir yandan Gizem’e aşık olan dergi patronu Arda’yla, bir yandan da onu evlendirmeye çalışan annesi Halime’yle mücadele etmeye başlayan Serdar’ın işi giderek zorlaşır.

Dünya Hali fragmanı

Dünya Hali afişi

Dünya Hali'nin fragmanı
Dünya Hali’nin fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler