Ana SayfaDünyaParis Hilton: Türkiye’yi herkese tavsiye ediyorum.

İlgili Postlar

Paris Hilton: Türkiye’yi herkese tavsiye ediyorum.

Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan Paris Hilton, ülkemiz hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Hilton, “Türkiye’yi herkese tavsiye ediyorum” dedi. Detaylar haberimizde…

Paris Hilton kızına Türkçe isim koyacak!

Dünya jet sosyetesinin önce gelen isimlerinden Paris Hilton, Antalya’da Dosso Dossi Fashion Show’da baş manken olarak podyuma çıktı. Paris Hilton, defile öncesi Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan ile birlikte basın toplantısı düzenledi. İşte Paris Hilton’un basın toplantısından öne çıkan satır başları ve özel açıklamaları:

Türkiye’den mankenlik teklifi alınca ne düşündünüz?

Çok büyük bir moda şovunda olmak benim için güzel bir deneyim olur diye düşündüm. Podyumda olmayı seviyorum, ayrıca Türkiye’yi ve insanlarını da çok seviyorum. Bu arada yıllardır Türkiye’ye gidip geliyorum. Çok iyi, yardımsever ve misafirperver insanlar ve çok güzel oteller var. Burada çok rahat ediyorum.

Bir iş kadını olarak karar verme sürecinde neler yaşıyorsunuz?

Doğru kararlar verdiğimi düşünüyorum. Hızlı karar vermek genelde iyi oluyor.

Yakında Chris Zylka ile dünyaevine gireceksiniz. Nasıl bir düğün hayal ediyorsunuz?

Masallardaki gibi bir düğün hayal ediyorum. Romantik ve özel… Ancak şu anda düğünün yeri belli değil, hala düşünüyoruz..

Hem iş, hem de özel hayat açısından yoğun günler geçiriyorsunuz. Şu anda hayatınızdaki önceliğiniz nedir?

Ailem, işim, köpeklerim, yardım işleri, insanları gülümsetmek ve onlara yardım etmek… Bence dünyanın en güzel şeyi, insanların ruhuna dokunabilmek. Gelecekte de işime devam edeceğim. Çok iyi bir anne ve iş kadını olmak istiyorum. Hayatımı, çocuklarıma ve işime göre düzenleyeceğim. Çok boş zamanım olmayacak ama ikisini birden yapmaya çalışacağım.

Paris Hilton adıyla bir marka oluşturdunuz. Bu ismi korumak için nelere dikkat ediyorsunuz?

20 yıldır bu işin içindeyim ve açıkçası 20 yıldır çok çalıştım, yaratıcı oldum ve insanlara iyi davrandım. Bunlar; işimi yukarıya taşımamın ve başarılı olmamın en büyük nedenlerinden bazıları.

Ülkemizden hediye olarak neler aldınız?

Önceki gelişimde büyük bir halı almıştım. Onu, sevdiğim bir dostuma hediye ettim. Bir tane de altın vazo aldım..

Moda dünyasının içinde birisiniz. Günümüz kadınlarının stilini nasıl buluyorsunuz?

Moda işine başlamadan önce bir stilistim yoktu; kendime ait bir tarzım vardı ve nasıl istersem öyle giyiniyordum. Şimdi piyasada çok fazla stilist var. Herkes aynı isimlerle çalışıyor, bu nedenle de aynı görünüyorlar. Açıkçası bunu hiç sevmiyorum ama durum böyle.

Türkiye’de yatırım yapmayı düşünüyor musunuz?

Kendi adıma otel yapmaya başlıyorum. Eğer Türkiye’den ortaklarımız olursa, kesinlikle burada da bir şeyler yapmak isterim.
Her şeyiniz haber oluyor ama insanların sizi doğru tanıdığını düşünüyor musunuz?

Bazıları tanıyor, bazıları tanımıyor. Hilton Ailesi’nden geldiğim için, bu malvarlığıyla yaşadığımı düşünüyorlar. Ama ben kendi ismimi kendim yaptım. Onların sandığı gibi biri değilim, aslında çok şeker bir kızım!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler