Ana SayfaDizilerParamparça Oyuncuları Ve Ekibi Yapım Şirketine Tepkili 

İlgili Postlar

Paramparça Oyuncuları Ve Ekibi Yapım Şirketine Tepkili 

Geçtiğimiz ayların en önemli konularından bir tanesi Dayan Yüreğim adlı dizinin yapımcı firmadan paralarını alamaması olmuştu. Yaşanan son gelişme ise aynı yapım şirketini yeniden gündeme getirdi. Öyle ki Paramparça dizi ekibi de aynı yapım şirketinden paralarını alamadığını öne sürerek dava yoluna gideceklerini duyurdu.

Star TV’nin İki Dizisi Mağduriyet Mi Yarattı?

Star TV’de yayınlanan Paramparça ve Dayan Yüreğim dizinin ortak yapımcısı olan, aynı zamanda Kanal D gibi farklı kanallarda da programlar sürdüren Endemol Shine, zorlu bir süreçten geçiyor. Geçtiğimiz günlerde Dayan Yüreğim ekibi paralarını alamadığı gerekçesiyle eylem yaparken, yeni açıklamalarda Paramparça dizisinin oyuncularının da paralarını alamadığı ortaya çıktı.

Teknik ekip ve oyunculara para ödemeyen yapımcı firmanın nasıl bir süreç içerisinde olduğu bilinmezken, özellikle Paramparça dizisinin önemli oyuncularının sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapması, bu konuda dikkat çekti.

Barış Falay Tepkili

Bugün şirket binası önünde protesto yapması beklenen Paramparça oyuncuları, bu konuda mahkeme yoluna başvurabileceklerini ve paralarını alamaması halinde haklarını her türlü platform ve mecrada arayacaklarını duyuru. Geçtiğimiz günlerde yapılan eylemde Ege Aydan ve Ece Uslu gibi pek çok oyuncu protestoya katılmıştı. Bugün yapılacak protestoya ise Paramparça’nın önemli oyuncularının protestoya katılım göstermesi bekliyor.

Barış Falay Sosyal Medya Hesabından Paylaştı

Konu ile ilgili bilgiler özellikle Barış Falay’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile birlikte öğrenildi. Instagram hesabı üzerinden açıklamaları yapan Barış Falay, dizinin bitmesine rağmen alacaklarını tahsil edemediklerini ve herhangi bir ödeme takviminin de kendileri ile paylaşı<lmadığını söyledi.

Özellikle Paramparça gibi bir dizinin 60 farklı ülkeye satılması ile yapımcının her zamanki övündüğünü söyleyen Barış Falay, buna rağmen çalışanlarının emeklerinin ödenmemiş olmasının ciddi bir çelişki olduğunu söyledi. Özellikle yapım ekibi ile iletişim kurabilmek adına farklı iletişim kanallarını kullandıklarını fakat kimsenin herhangi bir dönüş alamadığını söyleyen Barış Falay, ödemelerin yapılmaması halinde yasal yollara başvuracaklarını ve aynı zamanda Çarşamba günü itibariyle şirket binasına giderek protesto yapacaklarını söyledi. Barış Falay tarafından yapılan bu açıklamalara sosyal medyadan da destek geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler