Ana SayfaDizilerFi Heyecan Dolu Sezon Finali Fragmanı İle Gündemde

İlgili Postlar

Fi Heyecan Dolu Sezon Finali Fragmanı İle Gündemde

Puhu TV’de yayınlanmaya başlanan Fi dizisinde 12. bölüm büyük bir merak uyandırdı. Özellikle Geçtiğimiz günlerde yapılan resmi açıklamalar ile birlikte dizinin 12. bölümü itibariyle final yapacağı ve gelecek sezon ekranlarda olacağı belirtilmişti. Bu bakımdan Fi dizisi için yayınlanacak 12. bölüm aynı zamanda final olacağından dolayı büyük soru işaretleri ile dizinin ekranlara ara vermesine neden olabilir. İnternet üzerinden yayınlanmaya başladıktan sonra oldukça dikkat çeken Fi dizisi 12. bölüm sezon finali fragmanı, hikayenin oldukça farklı bir boyuta ulaştığını da net bir şekilde gösterdi.

Dizinin Finalinde Neler Yaşanacak?

Dizi için yayınlanan fragmanlarda özellikle Duru ile Can Manay arasında yaşananları öğrenen Deniz’in ilişkiyi bitirme kararı aldığı net bir şekilde görülüyor. Duru bu karara itiraz ederken, Deniz ile kopma noktasına geliyor. Can Manay ise yaşananlardan dolayı oldukça mutsuz görülüyor ve işin içinden nasıl çıkacağı noktasında ciddi soru işaretleri oluşturuyor. Özellikle Duru’ya açılaabilmek adına tüm hayatını değiştiren Can Manay, Duru’yu elde edebilmek için her şeyi yapabileceğini bugüne kadar bizlere gösterirken, çok yaklaştığı bu ilişki için yeni bir adım atabilir.

Özellikle Duru ile Deniz arasındaki ilişkinin bitme noktasına gelmesi, Can Manay için aynı zamanda büyük bir umut taşıyor. Yayınlanan fragmanda da oldukça ciddi tartışmalar yaşadığı görülen Duru ve Deniz’in ilişkilerini bitirmesi oldukça mümkün görüyor. Fakat Duru’nun bu ilişki bittikten sonra Can Manay’a karşı nasıl bir tutum sergileyeceği bilinmiyor. Özellikle son bölümlerde “Sonunda ait olduğum yerdeyim” diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Duru, bu ifadeyle ne demek istediği noktasında da kafaları karıştırmış durumda.

Önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni bölümü ile birlikte tüm soru işaretlerini giderecek olan Fi dizisi, yine en çok izlenen bölümlerden bir tanesini ekranlara taşıyacak.

 Fi Dizisi 12. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Fi dizisi için yayınlanacak 12. Bölümün 16 Haziran tarihinde ekranlarda olacak. Bu bakımdan son iki güne girilen Fi dizisi için 16 Haziran büyük bir gün olacak ve diziyi izleyenler çok farklı bir final ile diziye bu sezon veda edecek.

Fi dizisi 12 yeni bölüm fragmanı ise şöyle

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler