teensexonline.com
Ana SayfaDizilerParamparça Hala İzleniyor!

İlgili Postlar

Paramparça Hala İzleniyor!

Final yapmasına karşın hala en çok konuşulan dizilerden birisi olmayı başaran Paramparça dizisi , final sonrasında rekor kırmayı başardı. Yapılan açıklamalara göre özellikle Türkiye dışında dizinin giderek daha fazla dikkat çektiği ve dizinin şu an itibari ile ihracat rekoru kırdığı belirtildi.

Bugüne kadar yurt dışına yayın hakları satılan diziler arasında ilk sırada yer almayı başaran Paramparça dizisi , ihracat lideri olarak final yapmasına karşın hala konuşulmayı başardı.   Türkiye’de Endemol Shine Türkiye tarafından yapımcılığı üstlenilen dizi, bugüne kadar pek çok farklı ülkede de yayınlanmaya başlandı.

Raporlar Resmi!

Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği (TET) tarafından yayınlanan son verilere göre 2016 yılı içerisinde en çok ihracat geliri elde eden Paramparça dizisi olduğu ortaya çıktı. Bu rapor ile birlikte Paramparça finali sonrasında yeni bir rekor kırmayı daha başarırken, dizinin Türkiye için ne kadar önemli olduğu da bir kez daha ortaya çıktı.

Paramparça dizisi  için yayınlanan raporda dizinin 50’yi aşkın ülkeye ihraç edildiği ve bu bakımdan dizinin ciddi bir başarı elde ettiği belirtildi. 3 sezondan beri Türkiye’de yayında olan dizi, toplamda 97 bölüm olarak ekranlara geldi. 27 Mart tarihinde final yaparak izleyenlerde büyük bir hayal kırıklığı yaratan dizi, buna karşın final yapmasına rağmen unutulmadı. Türkiye dışında yurt dışında da ilgi gören Paramparça, şu anda pek çok farklı ülkede yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan rapor ile birinci olmayı başaran Paramparça’nın yapım ekibi ve yönetmenleri düzenlenecek ödül töreninde ödül alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler