Ana SayfaDedikoduÖzlem Yıldız'dan "Amca" Gafı

İlgili Postlar

Özlem Yıldız’dan “Amca” Gafı

Özlem Yıldız’dan “Amca” Gafı

Türk Böbrek Vakfı, diyaliz hastaları yararına düzenlediği davetle vakıf gönüllülerini bir araya getirdi. Geceye Özlem Yıldız’ın “Amca” şeklindeki tabiri damga vurdu.

Özlem Yıldız, Timur Erk’i “Amca” Diye Çağırdı

Diyaliz hastalarına yararına düzenlenen geceye birçok davetli katıldı. Ayta Sözeri’nin sahne aldığı geceye; Aylin Yılmaz, Hayat Cengiz, Esin Demirören, Sevil Aslan, Öznur Yakın, Fatih Ürek, Selda Topal, Figen-Hayati Babaoğlu, Zülal Tatlıcı,Selvi Serttaş, Özlem Yıldız ve Ayşe Azizoğlu isimler katıldı.

Gül Ergi’nin desteği ile düzenlenen geceye misafir olarak katılan Özlem Yıldız, açılış konuşmasını yapmak üzere Vakıf Başkanı Timur Erk’i davet ederken “Timur Erk demek istemiyorum, Timur amcayı sahneye almak istiyorum” cümlesi geceye damga vuran konuşma oldu. Özlem Yıldız’ın bu cümlesinden sonra salonda herkes kahkaha attı.

Timur Erk’i çağırdıktan sonra Özlem Yıldız, “Amca değil, abi uyarısı alıyorum sürekli, biraz kendisini kızdırmak istedim” diyerek gülümsedi. Timur Erk ise “Özlem çok eski bir arkadaşımın evladı, benim kızdığımı bildiği için bunu söyledi ama insan evladına kızamaz” cevabını vererek Özlem Yıldız’ı ne kadar sevdiğini göstermiş oldu.

Özlem Yıldız’dan “Amca” Gafı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler