Ana SayfaDedikoduBülent Ersoy'un ağzı estetikten fırın küreği gibi olmuş!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’un ağzı estetikten fırın küreği gibi olmuş!

Bir etkinliğe katılan Faik Öztürk’ten, Diva Bülent Ersoy hakkında olay yaratacak açıklamalar. Öztürk, Ersoy, hakkında “İyice hurdaya çıkmış. Zaten estetikten ağzı fırın küreği gibi.” dedi. İşte detaylar..

Faik Öztürk ve Safiye Soyman etkinlikte kırdı geçirdi

Safiye Soyman ve Faik Öztürk, Esenyurt’ un ilk ve tek alışveriş merkezi City Center’da düzenlenen etkinliğine katıldı. Şarkıları ve sohbeti ile gelenlere keyifli anlar yaşatan Soyman ve Öztürk çift, keyifli bir gün yaşanmasını sağladı.

[affiliate_news id=”43316″]

Bülent Ersoy’ın ağzı fırın küreği gibi,bir dilim kavunu yanlamasına yiyebiliyor

İzleyicilerden gelen soruları yanıtlayan çiftten Faik Öztürk, “Bülent Ersoy’ la çalışmaktan memnun musunuz?” sorusuna verdiği yanıt ile şoke etti. Öztürk, Bülent Ersoy sorusuna “Ben memnun değilim. 10 metre mesafeyi 1 saatte yürüyor. İyice hurdaya çıkmış. Zaten estetikten ağzı fırın küreği gibi bir dilim kavunu yanlamasına yiyebiliyor.” diye yanıt verdi. Faik Öztürk’ün Bülent Ersoy hakkında söylediği bu sözler olay yaratacak gibi görünüyor. Şimdi gözler Ersoy’a çevrildi. Bakalım, Faik Öztürk’e ne yanıt verecek?

[affiliate_news id=”1255″]

Hülya’nın para pul derdi yok. Atması konuşması kolay oluyor onun için

Faik Öztürk, Hülya Avşar’ın geçtiğimiz günlerde kadınlar hakkında yaptığı yorumlar hakkında gelen soruları da yanıtladı. Öztürk, “Hülya Avşar’ın kadınlar ile ilgili yorumunu nasıl buluyorsunuz?” sorusuna “Hayat ortak kadınlar eve kapatılamaz. Hülya’nın para pul derdi yok. Atması konuşması kolay oluyor onun için.” şeklinde yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler