Ana SayfaDedikoduÖzkan Uğur'dan Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Özkan Uğur’dan Yeni Paylaşım

Geçtiğimiz ay üçüncü kez kansere yakalandığını ve bu nedenle sahnelere ara vereceğini duyurarak sevenlerini üzen Özkan Uğur’dan yeni paylaşım geldi. Tedavisi devam eden başarılı sanatçı, son olarak gitar çaldığı bir videoyu takipçileriyle paylaştı. İşte Özkan Uğur’un paylaşımı hakkındaki detaylar;

Özkan Uğur’dan Üzücü Haber!

2013 yılında yakalandığı lenf kanserini ikiz kez yenen usta müzisyen Özkan Uğur’un (68) hastalığı yeniden tekrarlandı. MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, iki kez yendiği kanserle mücadelesine yeniden başladı. Usta sanatçı, hastalığının tekrarladığını ifade ederek, sahnelere bir süre ara verdiğini duyurdu.

Uğur yaptığı açıklamada, “Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…” ifadelerini kullandı.

Özkan Uğur’dan Yeni Paylaşım

Şimdilerde tedavisi devam eden oyuncu ve şarkıcı, Instagram hesabından bir video yayınladı. Videoda gitar çaldığı görülen Uğur, tek kişilik bir performans sergiledi. Sevenlerinden binlerce yorum ve beğeni geldi.

Özkan Uğur Kimdir?

Uğur, “Sosyal medyada yalan bir haber dolaşıyor.”

Temmuz ayı ile birlikte konserlerin başlayacağı hatırlatılan ünlü sanatçı, “İnşallah sahnelere başlayacağız. Seyircimizi çok özledik. Yakında hep birlikte kavuşacağız” diye konuşmuştu geçtiğimiz yıllarda.

Tedavi Gören Özkan Uğur’dan Yeni Haberler!..

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Özkan Uğur ile ilgili asılsız bir iddia sosyal medyada dolaşmaya başlamıştı. 2013 yılında yakalandığı lenf kanserini yenen, ancak bir süre önce yeniden tedavi görmeye başlayan usta müzisyenin hayatını kaybettiği öne sürülmüştü. Bu iddiaya sosyal medya hesabından yanıt veren Uğur, “Sosyal medyada yalan bir haber dolaşıyor. Maalesef beni gene öldürdüler. Allah’a şükürler olsun yaşıyorum, iyiyim. Sevgiler” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler