Ana SayfaKimdirÖzgür Can Çoban Kimdir?

İlgili Postlar

Özgür Can Çoban Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde ilk albümü olan Yaralandım’ı paylaşmanın mutluluğunu yaşayan, yetenekli genç şarkıcı Özgür Can Çoban Kimdir? Özgür Can Çoban Kaç Yaşında? Özgür Can Çoban Hangi burç? Özgür Can Çoban hakkında bilgileri derledik. Detaylar haberimizde…

Özgür Can Çoban Nerelidir? Özgür Can Çoban Kaç Yaşında? Özgür Can Çoban Hangi Burç?

Özgür Can Çoban, 14 Kasım 1994 tarihinde Kırşehir’in Kaman ilçesinde dünyaya gelmiştir. 25 yaşında olan genç şarkıcı Akrep burcudur.

Özgür Can Çoban Kimdir?

Özgür Can Çoban, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü’nü okumuştur. Aynı zamanda Can Etili, Zara ve Erol Parlak gibi isimlerden repertuvar, nazariyat ve şan eğitimi almıştır.

Geçmiş zamanda Kral Türkiye Müzik Ödülleri Neşet Ertaş Altın Bağlama Ödülleri’nde en iyi genç yetenek olarak seçilmiştir. TRT Ankara Radyosu Türk Halk Müziği ve Çok Sesli Korolarında “Solist” olarak  çalışmıştır. Genç yaşta TRT Türk Halk Müziği repertuarına mühim derlemeler elde ettirdi. Seslendirdiği parçalarda hakimiyeti ile dinleyenlerden büyük beğeni toplayan Özgür Can Çoban Zara ile beraber vokal ses olarak çalışmaları da vardır.

Günümüze kadar pek çok dizi ve reklam müziklerinde de çalışmalarda bulunmuştur. Bunların yanı sıra Emel Sayın, Ferhat Göçer, Zara, Gökhan Tepe, Kenan Doğulu ve Nükhet Duru gibi usta seslere vokallik yapmıştır.

TRT 1’de yayınlanmış olan Yıldızım Sensin adlı yarışmaya katılmış ve yarışmanın galibi olmuştur.

Özgür Can Çoban aslen Kırşehir Kaman Demirli Kasabası’ndandır. Özgür Can Çoban hedefinin ise Orta Anadolu Bölgesindeki türküleri tanıtmak olduğunu söylemiştir.

Özgür Can Çoban, geçtiğimiz günlerde ilk albümü olan Yaralandım’ı müzik severlerin beğenisine sunmuştur.

Şu anda kendi sahne ve stüdyo çalışmalarını DokuzSekiz Müzik Yapımcılığı’nda sürdürmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler