Ana SayfaÜnlülerÖzgün: Biz Bebek Bekliyorduk Allah Bize Melek Gönderdi

İlgili Postlar

Özgün: Biz Bebek Bekliyorduk Allah Bize Melek Gönderdi

Şarkıcı Özgün Uğurlu, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü’ne özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Özgün, 23 Mart doğumlu oğlu Ediz’in yaklaşan yeni yaşı için hediye olarak Down sendromlu çocukların eğitimine bağış yapacak. Oğlu hakkında konuşan Özgün “Biz bebek bekliyorduk allah bize melek gönderdi” dedi.

Bağış Kampanyası Başlattılar

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından, “Ediz’e en anlamlı doğum günü hediyesinin Down sendromlu çocukların eğitimine destek vermek olduğunu düşündük ve onun adına bu bağış kampanyasını başlattık” dedi.

Özgün: Biz Bebek Bekliyorduk Allah Bize Melek Gönderdi

2012 yılında kendisi gibi müzisyen olan Nida Karaçar ile dünya evine giren Özgün, bu evlilikten bir çocuk sahibi oldu. Ünlü şarkıcı, verdiği her röportajda babalığın çok özel bir duygu olduğunu anlatmıştı.

Evliliği ve ailesi hakkında konuşan ünlü şarkıcı, “Sanırım evlenmek hayatımdaki en doğru kararlardan biri oldu. Eski hayatıma baktığımda çok fazla boşa geçen zaman olduğunu görüyorum. Tabii ki, Ediz ile birlikte ev işleri biraz daha yoğunlaştı” dedi.

“Down Sendromu’nu bir hastalık olarak görmüyorum ve sadece şunu söyleyebilirim; şaşırdım, çünkü test sonuçlarında bir şey çıkmamıştı. Zaten bunu duyduğum an değil, Ediz’i kucağıma ilk aldığım an neler hissettiğimdi önemli olan… Çok acayip bir şeydi, sanki kalbi avuçlarımda atıyordu. Biz bir bebek bekliyorduk, Allah bize melek gönderdi.”

Özgün ‘den Yepyeni Bir Hit Geliyor!.. Dans Etmeye Hazır Mısın?

“Ediz Müziği Çok Seviyor”

Ediz, müziği çok seviyor, piyanonun başına oturduğum zaman ellerini ellerimin üzerine koyuyor. Saatlerce çalayım, kıpırdamadan dinliyor. Başkasının kliplerine tepki vermiyor ama benimkileri pür dikkat izliyor.”

‘Siz plan yaparken, Tanrı gülümsermiş’ derler ya; ben de hayatımla ilgili uzun plan yapmama kararı aldım. Ben sadece, Ediz’in istediği şeyleri yapabileceği bir konfor için çalışıyorum. Seveceği bir hayatı yaşasın, iyi insanlar çıksın karşısına… İnsanlar sabah kalkıp işlerine varıyor, akşam evine dönüyor, akşam da TV karşısında bir dizi seyredip uyuyorlar. Böyle bir hayatın içinde insanların bir şeylerin farkında olması pek mümkün değil. Korkuncuz aslında! En büyük isteğim; buralardan gitmek, ben kariyerime her yerden devam edebilirim.”

Özgün Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler