Ana SayfaKimdirÖzgül Coşar Kimdir?

İlgili Postlar

Özgül Coşar Kimdir?

MasterChef 2020 yarışmacısı Özgül Coşar kimdir? Özgül Coşar kaç yaşında? Özgül Coşar aslen nereli? Özgül Coşar TV programları neler? Özgül Coşar hangi burç? Özgül Coşar hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Özgül Coşar Kaç Yaşında? Özgül Coşar Aslen Nereli? Özgül Coşar Hangi Burç?

Özgül Coşar 1 Ocak 1984 senesinde Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslı olan Özgül Coşar, Oğlak burcudur.

Özgül Coşar Kimdir?

Özgül Coşar eğitim hayatını Akdeniz’de tamamlamıştır.  Yarışmaya İstanbul’dan katılan; evli ve iki çocuk annesi Özgül, Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunudur.

SAKM tiyatro bölümünde de eğitim alan ve Haliç Üniversitesi Konservatuarı’nda tiyatro eğitimini ikinci sınıfta bırakan Özgül, düğün davet organizasyonu koordinatörlüğüne başlayarak iş hayatına atılmıştır. Kitap fuarında karşılaştığı “Butik Pastacılık” kitabının hayatına yön verdiğini dile getiren Özgül Coşar, yakınlarından da aldığı destekle mutfağa olan sevgisini meslek edinmeye karar vermiştir. MSA’da Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimi alan Özgül Coşar, bir dönem butik pastane işletmiştir. Mutfağın kendisi için bir tutku olduğunu dile getiren Özgül Coşar finalist olmak için mücadele vermeye devam ediyor.

Özgül Coşar Tv Programları

2020 – MasterChef 2020

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler