Ana SayfaKimdirEbru Has Kimdir?

İlgili Postlar

Ebru Has Kimdir?

MasterChef 2020 yarışmacısı Ebru Has kimdir? Ebru Has kaç yaşında? Ebru Has aslen nereli? Ebru Has TV programları neler? Ebru Has hangi burç? Ebru Has hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ebru Has Kaç Yaşında? Ebru Has Aslen Nereli? Ebru Has Hangi Burç?

Ebru Has 1 Ocak 1992 tarihinde Düzce’de dünyaya gelmiştir. Aslen Düzceli olan Ebru Has, Oğlak burcudur.

Ebru Has Kimdir?

Ebru Has eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. İlkokulda profesyonel  olarak voleybol oynayan Ebru Has, Eczacıbaşı’nda ardından yıllarca FMV Işık Okulları ve İBB Spor Kulübü’nde ter dökmüştür. “Doğa Koleji”nden mevzun olduktan sonra “Kadir Has Üniversitesi”nde “Radyo Televizyon Teknolojisi”ni bitiren Ebru Has, mevzun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culinary İnstitute Aşçılık kursunda eğitimlerini tamamlamış ve hemen ardından Moevenpick Hotel’de staj yapmıştır.

Stajının ardından 1 yıl Wyndham Grand Levent Hotel’de çalışan Ebru Has, Emirgan’da La Boom adlı restaurantta çalışma hayatına devam etmiştir. Ani bir kararla Malta’ya giden ve 6 ay İngilizce eğitimi alan Ebru Has, Türkiye’ye döndükten sonra iyi bir restoranda chef olarak görev yapmıştır. Aynı zamanda pilates eğitmenliği de yaptığını ifade eden Ebru Has, bu yıl MasterChef Türkiye 2020’nin seçmelerine girerek yarışmanın ana kadrosunda olmaya hak kazanmıştır. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Ebru Has’ın kaderi bu haftaki eleme potasında belli olacaktır.

Ebru Has TV Programları

  • 2020 – MasterChef Türkiye

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler