Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy'un İspanyol sevgilisi İstanbul'da

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’un İspanyol sevgilisi İstanbul’da

Özge Ulusoy’un İspanyol sevgilisi İstanbul’da…  Manken Özge Ulusoy’un çok konuşulan yeni sevgilisi Joaquim Lundholm, ünlü manken için İstanbul’a geldi. Ünlü çift, birlikte görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Özge Ulusoy, Yeni Aşka Yelken Mi Açtı?

Özge Ulusoy’un İspanyol sevgilisi İstanbul’a geldi

Başarılı manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde yeni aşkını sosyal medya hesabından ilan etmişti. Ulusoy, İspanyol asıllı yatırım bankacısı sevgilisi Joaquim Lundholm ile aşk yaşadığını yayınladığı fotoğraf ile duyurmuştu. Joaquim Lundholm, şimdi de İstanbul’a geldi. Özge Ulusoy’un İspanyol sevgilisi İstanbul’da.

Özge Ulusoy’un Yeni Sevgilisi Joaquim Lundholm Kimdir?

Özge Ulusoy, Joaquim Lundholm’a İstanbul turu yaptırdı

Özge Ulusoy’un yeni sevgilisi Joaquim Lundholm, ünlü mankeni ziyaret etmek için İstanbul’a geldi.  Ulusoy, Joaquim Lundholm’a hafta sonu İstanbul’u gezdirdi. Sevgilisine Boğaz turu yaptıran Özge Ulusoy, İstanbul’daki Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi gibi tarihi yerleri gezdirdi. Özge Ulusoy’un İspanyol sevgilisi dikkat çekti.

İşte Özge Ulusoy ve sevgilisi Joaquim Lundholm

Özge Ulusoy'un İspanyol sevgilisi
Özge Ulusoy’un İspanyol sevgilisi

Önce yemek, sonra alışveriş

Baş başa yemek yiyen Özge Ulusoy ve Joaquim Lundholm, ardından alışveriş yaparak günlerini tamamladı.

Güzelliği ve başarılı performansı ile podyumların aranan ismi olan Özge Ulusoy, son dönemlerde estetik yaptırdığı iddiaları ile gündeme geliyordu. Ünlü manken, Hollywood yanağı yaptırdığı iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yanıt verdi. Özge Ulusoy, hesabından yaptığı paylaşımda “Hayatımda ameliyat olmadım, anestezi almadım o derece ama uydurmak bedava. Ayrıca bu fotoğraf 1 yıl önceki İstanbul Fashion Week’ten haftada 5 gün TV’de program yaparak nasıl ameliyat oldum acaba” diye yanıt verdi. Ünlü manken Özge Ulusoy, şimdi de yeni sevgilisi İspanyol asıllı yatırımcı bankacı Joaquim Lundholm ile yaşadığı aşkla gündemde yer almaya başladı. Joaquim Lundholm’ın İstanbul ziyareti dikkat çekici oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler