Ana SayfaYaşamModaÖzge Ulusoy'dan yılbaşında şık olanın püf noktaları!

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’dan yılbaşında şık olanın püf noktaları!

Manken Özge Ulusoy ve Moda Blogger’ı Ümit Temurçin, MaviBahçe’de bir söyleşi gerçekleştirdi. Ünlü isimler, söyleşiye katılanlara yılbaşında güzel ve şık görünmeyi sağlayacak önerilerde bulundular. İşte detaylar…

Ünlü Manken Özge Ulusoy ve Moda Blogger’ı Ümit Temurçin, MaviBahçe’de yılbaşında güzel ve şık görünmeyi sağlayacak önerilerde bulundukları bir söyleşi gerçekleştirdi. MaviBahçe C blokta gerçekleşen söyleşi, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Söyleşide şık ve güzel görünmenin püf noktalarını anlatan Özge Ulusoy, “Şık olmak için çok fazla para harcamaya gerek yok. Ben her zaman indirimleri takip ederim. Her kadının gardırobunda olması gereken şeyler var. Siyah bir elbise, vücudunuzu iyi gösteren bir jean, şık bir deri ceket, beyaz gömlek ve güzel bir tişört, siyah büyük ve küçük bir çanta, iki renk açık ayakkabı ve topuklu çizme mutlaka gardırobunuzda bulunmalı. Bu ürünleri ve ekleyeceğiniz aksesuarları kullanarak çok farklı, şık ve güzel görünebilirsiniz.” diye konuştu.

Günümüzde yılbaşı gecelerinde kırmızı giyinenin bir klişe haline geldiğine dikkat çeken Ulusoy, “Yılbaşı için illa özel bir alışveriş yapmıyorum. Ama o gün giyeceğim çorabın ya da bir küpenin yeni olmasını istiyorum. Yeni bir eşyanın bana önümüzdeki yıl bolluk, bereket getireceğine inanıyorum.” dedi. Ulusoy, yılbaşında moda renklerin yeşil, mürdüm, koyu sarı, bordo gibi tonlara bakacağını anlattı ve o gün bir elbise ve açık bir ayakkabı giymeyi düşündüğünü dile getirdi. Moda Blogger’ı Temurçin ile birlikte yılbaşı için hazırladıkları kombini anlatan ünlü manken Özge Ulusoy, ziyaretçiler tarafından kendilerine yöneltilen soruları da yanıtlamayı ihmal etmedi.

Moda Blogger’ı Ümit Temurçin de, “Bizler sadece bu sektörün birer yüzüyüz.” dedi ve Türkiye’nin en büyük lokomotiflerinden birinin tekstil sektörü olduğuna vurgu yaptı.

Özge Ulusoy kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler