Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy'dan Çeşme Belediyesi'ne tepki!

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’dan Çeşme Belediyesi’ne tepki!

Özge Ulusoy’dan Çeşme Belediyesi’ne tepki! Ünlü oyuncu Özge Ulusoy, hayvan barınaklarında kötü şartlarda yaşayan sokak hayvanları için Çeşme Belediyesi’ne seslendi. Detaylar haberimizde…

Özge Ulusoy sevgili kriterlerini açıkladı

Özge Ulusoy, hayvan barınağı için Çeşme Belediyesi’ne seslendi

Ünlü manken Özge Ulusoy, Çeşme’deki hayvan barınağından bir görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak Çeşme Belediyesi’ne seslendi. Hayvan sevgisi ile tanınan Özge Ulusoy, Çeşme’deki hayvan barınağından yürek burkan görüntüleri kendi sosyal medya hesabından “Çeşme Belediyesi, barınak çok üzücü durumda, lütfen insaf.” notu ile paylaştı.

Özge Ulusoy Kimdir?

Bergüzar Korel’de Bodrum Belediyesi’ne seslenmişti

Geçtiğimiz günlerde Bergüzar Korel’de sosyal medya hesabından hayvanlar ile ilgili bir paylaşım yapmıştı. Bodrum’da bir plajda yer alan hayvanların denize sokulmasının ve sahilde gezdirilmesinin yasak olduğunun belirtildiği bir fotoğrafı paylaşan Bergüzar Korel, paylaşımında “Sen hayırdır Bodrum Belediyesi? Deniz sizin mi? Ne hakla hayvanların girmesine karışırsınız? Bu nasıl bir bencillik?” ifadelerine yer vermişti.

Bodrum Belediyesi, Bergüzar Korel’e yanıt vermiş ve durumu şu açıklama ile anlatmıştı: Son günlerde sosyal medyada yer alan paylaşımda, Mavi Bayraklı bir plajımızda bulanan tabela ile ilgili çok sayıda ileti almaktayız. Söz konusu bu tabela, Türkiye Çevre ve Eğitim Vakfı ile yapılan protokolde uymak zorunda olduğumuz; “Mavi Bayraklı Plajlar Zorunlu Kriteri” olan 23. madde gereği koyulmuştur. Bodrum Belediyesi olarak özellikle sokakta yaşayan minik dostlarımızın hayatlarına en iyi şekilde devam edebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz ve onlarsız bir yaşam düşünmüyoruz. Geçtiğimiz günlerde belediyemizin almış olduğu “Yılın Doğa Dostu Şehri” ödülü çalışmalarından birisi olan modern çevre ve hayvan dostu doğa plajımız Gümüşlük’te yakında halkımızın ve minik dostlarımızın hizmetine girecektir. Tüm sevimli dostlarımız için bu ve buna benzer projelerimiz daha önceden olduğu gibi bundan sonra da hayata geçirilmeye devam edecektir. Halkımıza bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet ve anlayış için teşekkür ederiz.

Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel’in paylaşımının ardından hemen bir açıklama yayınlayan Bodrum Belediyesi, duruma açıklık getirirken, şimdi gözler Özge Ulusoy’un paylaşımına yanıt vermesi beklenen Çeşme Belediyesi’ne çevrildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler